proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
poviem ti tak, ze pokial nejde o zivot, nejde o nic:) odreniny su nic. s tym sa da existovat, nie je to nic take, co by ta realne obmedzovalo pri behu alebo pri inom sporte si myslim:)
no tak kazdy, kto ma rad sam seba, tak si myslim, ze sa rad hybe :D a s pohybom prichadzaju velakrat aj tie spominane zranenia, to je jasne. s tym sa musi ratat:)
Tak to si viem predstavit, co to musi byt pre cloveka, pre ktoreho je pohyb tak velmi dolezity. Ale tak bodaj by to kazdy takto bral .D
To by si sa možno aj divila, ako môžu aj odreniny potrápiť. Záleží, ako človek veľmi spadne. Mne aj samotné odreniny raz znemožnili na pár dní behať. A to pre človeka, ktorý beháva pravidelne je celkom zlá správa.
Ale tak takito sportovci uz to maju zmaknute by som povedala. Proste ze vedia, kedy co ako osetrit, aby boli co najskor fit, ved to uz oni jednoducho vedia. A dalsia vec, ze nakolko su asi aj zvyknuti, tak ich tak lahko nic neskoli:) A uz vobec nie nejaka odrenina.
Jasna vec. Vies ako sa hovori, kto nic nerobi, nic sa mu nestane :D Alebo aj sportom k trvalej invalidite :D Proste kazdy jeden sportovec istotne vie o urazoch svoje.
Aj ja behávam už veľmi dlho a úrazy mávam, stane sa, nikto nie je dokonalý, neomylný, sú veci, ktoré sa nedajú ovplyvniť, niečo ti vbehne do cesty, nepredvídaš, to je proste normálna vec.
ale tak toto sa samozrejme mylis. vsak to sa moze stat ozaj komukolvek aj neviem ako velmi skusenemu bezcovi, ze sa potkne o volaco. staci, ked ides trosku za sera a je.
romcok akoze behavas a bezne padas mi chces povedat?:) ci ako to bolo myslene? lebo podla mna taky, co behava pravidelne asi nema problem s padanim, nie? :D
Tak do takeho stadia som teda este zatial nastastie nedospel a dufam sa mi nic podobne ani nestane :D Kazdopadne si myslim, ze treba byt pripraveny rozhodne na vsetko.