Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Odreniny!

stikiara

moze jasne. navyse pekne chladi, takze je aj to samotne osetrenie celkom prijemne, nie ako pri inych veciach :D samozrejme, ze sa treba vyhnut ociam, to by si asi dobre nepochodila :) ale aj na tvar som ho uz pouzila raz. vacsinou si prave tu tvar chranis pri urazoch, ale tak stane sa no, aj mne sa uz take stalo.

ruth210

ja velmi odporucam Alfasilver. rana sa nehoji ani mesiac ani dva tyzdne, staci niekolko dni, zoparkrat aplikovat a rana je krasne zahojena.

Dudka6

no neviem aké mastičky používa tvoj oco, že sa mu to hojí mesiac... ale ja používam REPOLAR Abilar a za 2 týždne mám ranu zhojenú

dinda12

tak keď si raz dačo obľúbiš, tak jasné, že iné nechceš :D tiež som taká, neboj. ale zase na druhej strane nemám problém ani s niečím novým, keď mi dakto poradí a ozaj to funguje.

kolaria

Raz som mala doma takú špeciálnu mastičku, ktorá bola univerzálna a ozaj na všetko. Potom ju akosi prestali vyrábať a neviem ju už nikde zohnať. No a odvtedy masti nepoužívam absolútne žiadne.

majovka34

Za mna - takisto si myslim, ze je to len marketingovy tah. A to su take vecicky, ktore vyskusas ozaj len raz a zistis, ze ti to nepomaha absolutne k nicomu :D

kajana

Zbavila som sa vsetkych takychto masti a kremov, co som doma mala :D Dala som to ocovi, on je taky hypochonder :D Cele je to podla mna len o tom, ze to mas v hlave, ze ti to pomaha :D Aj take kadejake konske masti ma, aj konopne a neviem ake.

dinda12

tie mastičky rozhodne nemajú dlhú spotrebu a treba to minúť čo najskôr. ale čo sa účinnosti týka, tak takisto sa mi zatiaľ neosvedčila ani jedna :D len mi to doma zavadzia.