Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Odreniny!

smoula

Jasne, ze vies, vsak keby si trosicku pogooglila, tak hned najdes si myslim :D Kazdopadne zistila som, ze je dobry aj na zadery, ja si totiz do nich dost zvyknem rypat, viem, ze by som nemala, ale toto je proste moj mega zlozvyk - a pomaha na ne, rychlejsie sa mi hoja, tak mozno tymto tiez niekomu pomozem.

rehacka

teraz som si ho objednala, lebo v nasej lekarni som ho nenasla. uz som ho pouzivala aj predtym, ale ked mi dosiel, tak som uz zabudla doplnit zasoby :D

novierka

No idealne chodit nahy ako ked sa aj spalis napriklad :D
Smoula, ako sa k nemu dostanem? Viem si ho aj objednat?

berca

No ja by som sa bala na to dat fakt ze cokolvek :D Ani by som sa neobliekala, vsak aj to oblecko sa musi o to triet, nie?

smoula

sestra mi pozicala Alfasilver, on je na taketo pady ako stvoreny. nemusis trpiet zbytocne zase :D treba tu pokozku rozhodne nejako upokojit, nech to neboli, nestipe.

jaskova

mas pravdu, to jednoducho nezabudnes, ale tiez som dlhe roky nesedela na bicykli a proste to chvilocku trvalo, kym som sa do toho dostala, presne ako pise zdravicko. popadala som najprv ako hnila hruska :D

zdravicko19

tak ale by si sa divil, keď dlho niečo nerobíš a znovu sa do toho dostávaš, tak to je také normálne, stane sa, že spadneš, nie?