proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
to si natieras alebo ako sa to pouziva? prepac za mozno hlupu otazku, ale fakt neviem:)
to je jasne, na toto je fajn Alfasilver. ja osobne si ho zvyknem davat ozaj na cokolvek, ci sa porezem, popalim alebo len niekde skrabnem, tak pre istotu nastriekam.
aj doma mame zauzivane, ze liecime kazdu bolacku. to proste musi byt:) aj keby nebolela, to je proste ritual.
Okrem toho, ze si asi velmi ani nepomozes, ked to nechas len tak napospas osudu:) Ja by som nevydrzal :D
no musis si jednoducho davat neustale na seba pozor:) ked si neosetris aj beznu malu ranu, ktora vyzera na prvy pohlad neskodne, tak sa z toho neskor moze vyklut problem.
tak viete ako sa to hovori - kto nic nerobi, tomu sa nic nestane :D pri sporte a vlastne akejkolvek fyzickej aktivite tu to riziko proste zakazdym je.
prosim ta, ludia znesu vela :) aj ked podaktori trpia mozno aj viac a ani tak vela neznesu ako ini. proste to zalezi zrejme aj od povahy cloveka. niektori vidia krv a idu sa zblaznit, mne taketo veci absolutne nic nerobia.
poviem ti tak, ze pokial nejde o zivot, nejde o nic:) odreniny su nic. s tym sa da existovat, nie je to nic take, co by ta realne obmedzovalo pri behu alebo pri inom sporte si myslim:)
no tak kazdy, kto ma rad sam seba, tak si myslim, ze sa rad hybe :D a s pohybom prichadzaju velakrat aj tie spominane zranenia, to je jasne. s tym sa musi ratat:)
Tak to si viem predstavit, co to musi byt pre cloveka, pre ktoreho je pohyb tak velmi dolezity. Ale tak bodaj by to kazdy takto bral .D