proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
ako to myslis, ze netreba? vsak to mi pride take logicke, ci? aby sa ti do rany nasledne nedostali dake bakterie alebo daco, tak das nejaky leukoplast alebo obvaz alebo nieco, nie?
ja už nič viac ani nedávam, zakaždým to netreba prekrývať, ak si to mala na mysli.
a akoze dezinfikujete a potom dalej uz nic?:)
no ja sa priznam, som mega hakliva aj na take veci. cize v mojom pripade je aj celkom na mieste mat nieco take stale po ruke. akoze hocikam, clovek nevie, kde sa ti co prihodi a musis hned riesit za pochodu :)
ono zalezi aj na tom, co sa osetruje. ak su to "len" odreniny, tak to zase nejak specialne osetrovat netreba.
hlavne, keď si niekto potrpí na starostlivosť, tak si na seba skutočne nedá čokoľvek, ale proste dbá na to, aby to bolo kvalitné, keď už.
No netreba to s takymito vecami prehanat, to je jasne. Moze to mat zly dopad na pokozku.
no ja mam napriklad s tymto velky problem, ked si davam nieco, co mi tu pokozku vysusuje, tak potom mam problem vratit sa tam, kde som bola. ako aj s tymi dezinfekciami v case covidu. to bolo pre mna uplne strasne. neusatle popraskane ruky ci som natierala alebo nie. no proste cista hroza.
presne tak:) a neobsahuje ziadny alkohol, takze ti tu pokozku ani nijak nevysusuje, co je super podla mna.
z toho názvu mi tak nejak vychádza, že zrejme bude obsahovať striebro, čo istotne nie je na škodu, nakoľko sa v zdravotníctve používa úplne bežne:)