Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Odreniny!

krajcika

to, ze sa ti nieco zapali, je podla teba banalita?:) no ja neviem, ale podla mna niektori ludia neskutocne podcenuju taketo veci. ved aj z takehoto niecoho si vies dost pohorsit.

mersia

Odreniny - uz sa vam stalo aj take, ze sa vam to az zapalilo? Mala som si na to nieco dat alebo co? Podcenila som to? Preto sa mi to zapalilo? Neriesila som take "banality" doteraz vobec.

zdenka6

no však akože áno, treba sa na niečo/niekoho vyhovoriť :D keby ti aspoň na to potom niečo odporučila, tak nepoviem :D

pisticka

mne sa to zhorsilo, odkedy som zacala chodit ku kozmeticke na nechty. aj tu kozticku mi tak dodriapala zakazdym, takze si myslim, ze za to moze zo znacnej miery ona.

lompaska

no niekomu staci si na to dat volaco hojive a prestat si to obhryzat, inemu sa tvoria stale, lebo sa nestihnu zahojit pocas toho neustaleho okusovania :D

kikca1988

Ano, mne sa prestali robit, ked som zacala vitaminy brat. Neviem, ci to pomoze kazdemu, ale jedna z ciest to rozhodne je :-D

lompaska

no netvrdim, ze menej, ale rychlejsie sa mi ta kozticka zahoji. ked sa ti casto robia zadery, tak to znamena, ze ti chyba nejaky vitamin, a ten treba jedine doplnit.

lompaska

ano, v tomto je uplne vyhovujuci. ale napriklad ja uz som ho pouzila aj na zadery, co by clovek mozno ani neveril, ze aj na to funguje :D rada si ich sklbem, v tomto som naprosto nepoucitelna :D

zampana

je to sprej, ktory si len jednoducho nastriekas na tu ranu a nechas to len tak posobit. uz s tym viacej nic robit netreba.je to viacmenej v podstate bez roboty :D