proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
Ani mna nie. Ved som nejaky chlap. A to vecne pridem z garaze ako keby ma niekto dobil :-D A to si velakrat ani neuvedomim, ze co som porobil a odkial tie odreniny vlastne mam.
kajana hej tak aj ja mam pocit, ze toho znesiem pomerne dost :D nic ma len tak nepolozi :D a uz vobec nie nejaka odrenina.
Tak s tymto ma podla mna problem velmi vela zien :) Ze proste aj ked je doktor mozno v pohode, tak sestricka je na zblaznenie :D Malokedy sa stane, ze obaja su ukazkovi, ale ja to nastastie chvalabohu mam :D
Tak to su podla mna vsetci chlapi uplne rovnaki :D Ved tak je to aj pri obycajnom sopliku, no nie? Aj ten ich vie skolit, zatial co zeny vedia ist pokojne do prace aj s teplotou. Aspon podla seba hodnotim teda :D Ale tak myslim si, ze nie som jedina, co ma takyto nazor :D
tak to je svata pravda toto :D vidim to aj u nas doma na muzovi a mne :D ma problem vydrzat drobne poranenia, zatial co ja si velakrat ani nevsimnem, ze som sa porezala :D
mne je v podstate jedno, ci to stipe alebo nie. ked som vydrzala porod, tak uz vydrzim asi ozaj vsetko :D ale tak my zeny toho celkovo znesieme ovela viac :D
hakliva akoze ta vsetko prilis boli alebo ze sa bojis, ze ta to bude boliet? :-D
Ano, je to sprej, ktory vies pouzit normalne na akukolvek ranu. Urychluje hojenie, takze za mna je velmi fajn. A hlavne teda clovek az tak netrpi, ked si to na to nanasa :D Lebo co sa mna tyka, tak som v tomto akoze mega hakliva.
no vsak to aj ja poznam, aj ked ho teda doma nemam, ale mamina mi ho ukazovala. je to sprej, ak sa nemylim.
a ako sa pouziva? to je nejaky pripravok, ktory si nanesies, ci?