proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
Co sa tyka masti, tak ano, tiez mam doma kadejake, nevravim, ze nie, ale mne to strasne smrdi :D Takze sa ich snazim pouzivat co najmenej. Uz aj niekolkorocne som tam nasla, asi je najvyssi cas sa toho pozbavovat :D
No tak skrz to to asi dýchať veľmi nebude :D Ja si teda nezvyknem rozhodne mazať takéto veci ničím, to zrejme asi ani nebude správna cesta.
Mozno to tak niekto berie, ze cim vacsia vrstva, tym lepsie pre to postihnute miesto :D
Rana musi aj dychat. Cize uplne idealne ju uz nicim neprekryvat. Vela ludi robi taku chybu, ze si na to zvyknu kydnut kilo masti a este aj obviazat facom :D To moj otec je taky. Potom sa vobec necudujem, ze sa mu to hoji aj mesiac.
podľa mňa nič by si nemala chytať priamo po ošetrí, nech sa ti to pekne hojí. čím viac sa rany dotýkaš, tým horšie.
Mozem sa spytat, ten sprej uschne hned alebo je potrebne nejaky cas pockat, kym sa vstrebe a nechytat to dovtedy alebo ako?
Áno, jasné, že je. Celá rodina od najmenšieho dvojročného krpca ho používame :-D Nie je sa vôbec čoho obávať, neobsahuje totiž nič škodlivé.
A pouzivaju ho u vas aj deti? Je to bezpecne?
Benquis, keďže je sprej, ktorý ti to postihnuté miesto obalí po nastriekaní, vytvorí sa film, takže ti nič stekať nebude. Dá sa o tom aj nájsť nejaké info, je to dosť rozšírený produkt podľa mňa, používame ho doma bežne.
A nesteká to potom, keď to ničím neprekryješ? Vstrebe sa to hneď alebo ako? Neviem si to predstaviť.