Odreniny!

berca

No ja by som sa bala na to dat fakt ze cokolvek :D Ani by som sa neobliekala, vsak aj to oblecko sa musi o to triet, nie?

smoula

sestra mi pozicala Alfasilver, on je na taketo pady ako stvoreny. nemusis trpiet zbytocne zase :D treba tu pokozku rozhodne nejako upokojit, nech to neboli, nestipe.

jaskova

mas pravdu, to jednoducho nezabudnes, ale tiez som dlhe roky nesedela na bicykli a proste to chvilocku trvalo, kym som sa do toho dostala, presne ako pise zdravicko. popadala som najprv ako hnila hruska :D

zdravicko19

tak ale by si sa divil, keď dlho niečo nerobíš a znovu sa do toho dostávaš, tak to je také normálne, stane sa, že spadneš, nie?

1mini2

Samozrejme, ze to velmi boli, cosi mi hovor :-D Ked uz je rec o bicykli, asi sto rokov som na nom nesedela a moj muz prisiel s novym bicyklom pre mna na narodky :D Skoro som odpadla. No uz sa vidim, ako z neho zletim :D

kotros

ono si mozno niekto moze povedat, ze vsak je to len odrenina, vsak len spadol z bicykla. ale v skutocnosti su tieto rany dost bolestive a navyse kazdy to preziva a citi uplne inak.

harpera

Moze byt, ale tak to je zase taka vec, s ktorou sa da zit :-)
Jolipan, tak to si ale jeden z mala chlapov, ktory to tak nepreziva podla mna :D

bia554

odreniny? nie nahodou modriny? :D lebo s nimi mam zas problem ja, velmi rychlo sa mi robia, neviem, co to mam za telo :D ale v tomto asi nie som sama. mozno to ma nieco so zrazanlivostou krvi, bohvie, netusim.