proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
podľa mňa nič by si nemala chytať priamo po ošetrí, nech sa ti to pekne hojí. čím viac sa rany dotýkaš, tým horšie.
Mozem sa spytat, ten sprej uschne hned alebo je potrebne nejaky cas pockat, kym sa vstrebe a nechytat to dovtedy alebo ako?
Áno, jasné, že je. Celá rodina od najmenšieho dvojročného krpca ho používame :-D Nie je sa vôbec čoho obávať, neobsahuje totiž nič škodlivé.
A pouzivaju ho u vas aj deti? Je to bezpecne?
Benquis, keďže je sprej, ktorý ti to postihnuté miesto obalí po nastriekaní, vytvorí sa film, takže ti nič stekať nebude. Dá sa o tom aj nájsť nejaké info, je to dosť rozšírený produkt podľa mňa, používame ho doma bežne.
A nesteká to potom, keď to ničím neprekryješ? Vstrebe sa to hneď alebo ako? Neviem si to predstaviť.
Tak ja používam napríklad Alfasilver. Ten si na ranu jednoducho nastriekaš a nemusíš už následne vôbec ničím prekrývať. Najradšej mám takéto nekomplikované veci, čím menej toho pri ošetrovaní spravíš, tým lepšie :D
a co teda pouzivas by ma zaujimalo, ked tvrdis, ze leukoplast ti doma netreba? a ked sa porezes, tak to proste nechas tiect, kym nevykrvacas, ci ako? :D ci tebe sa nestava absolutne v kuchyni, ze sa porezes?
Tak leukoplasty ako take som ja prestala pouzivat asi cca 5 rokov dozadu :D Vobec to doma netreba.
A ked sa ti to nalepi na ranu tak, ze nebudes vediet potom pri jeho strhavani co od bolesti? :D Nemyslim si, ze prave toto je ta najstastnejsia volba, ale tak budis :D Kazdy si to riesime po svojom, niekto toto mozno doslova vyhladava :D