Odreniny!

dinda12

podľa mňa nič by si nemala chytať priamo po ošetrí, nech sa ti to pekne hojí. čím viac sa rany dotýkaš, tým horšie.

Mimma

Mozem sa spytat, ten sprej uschne hned alebo je potrebne nejaky cas pockat, kym sa vstrebe a nechytat to dovtedy alebo ako?

molliarka

Áno, jasné, že je. Celá rodina od najmenšieho dvojročného krpca ho používame :-D Nie je sa vôbec čoho obávať, neobsahuje totiž nič škodlivé.

molliarka

Benquis, keďže je sprej, ktorý ti to postihnuté miesto obalí po nastriekaní, vytvorí sa film, takže ti nič stekať nebude. Dá sa o tom aj nájsť nejaké info, je to dosť rozšírený produkt podľa mňa, používame ho doma bežne.

benquis

Tak ja používam napríklad Alfasilver. Ten si na ranu jednoducho nastriekaš a nemusíš už následne vôbec ničím prekrývať. Najradšej mám takéto nekomplikované veci, čím menej toho pri ošetrovaní spravíš, tým lepšie :D

ewvinka

a co teda pouzivas by ma zaujimalo, ked tvrdis, ze leukoplast ti doma netreba? a ked sa porezes, tak to proste nechas tiect, kym nevykrvacas, ci ako? :D ci tebe sa nestava absolutne v kuchyni, ze sa porezes?

tanickam14

A ked sa ti to nalepi na ranu tak, ze nebudes vediet potom pri jeho strhavani co od bolesti? :D Nemyslim si, ze prave toto je ta najstastnejsia volba, ale tak budis :D Kazdy si to riesime po svojom, niekto toto mozno doslova vyhladava :D