Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Odreniny!

klaksima

dalsia vec, ze mokvave rany sa ani nepreliepaju, este stale ma vie zarazit, ze toto ludia v dnesnej dobe nevedia. ked uz sa chces sam osetrit, tak nech je to aspon spravne. ini zase hned letia na pohotovost, aj ked to nie je uplne nevyhnutne :D su proste len dva typy ludi sa mi vidi.

sumienkaaa

ved prave, ze to treba uvarit, potom ochladit, musis cakat, lebo by si sa s tym akurat tak obarila :D takto si to ja pamatam z detstva, ked bola daka hnisava rana, repik to zahojil, ale uz to teda robit absolutne u nas doma nezvykneme.

syllona

To bolo skôr asi myslené tak, že si to človek nazbiera v predstihu do zásoby a nasuší, nie až keď ti to treba, to už je asi neskoro :D Ale ďalšia vec je, že asi by som sa na tie liečivé bylinky nedokázala spoľahnúť.

zuzinata

Taki vasnivi zberaci, hubari, lesnici a neviem co este mozno maju nejake vychytavky, ktore im realne aj pomahaju pri takychto neduhoch :D Kazdy sa ale rad do hory nevyberie a uz vobec nie s dakou otvorenou ranou na tele :D

stanka292

vela ludi skusa aj kadejake bylinky na rany, comu ja teda napriklad nerozumiem, lebo to ma asi najlepsi ucinok, ked si to sam nazbieras a vyvaris, z lekarne mne osobne nezaberalo nic.

danielka216

niekedy staci malo, ze len proste vidi, ze to nic nie je, ked napriklad osetrujes sama seba alebo tak :) kazde dieta je ale ine, treba skusit rozne metody :D

sticka

mna teda ale dost trapi, ze aj ked sa mojmu dietatu nieco stane, tak sa strasne vzpiera a mam problem mu osetrit aj uplne obycajnu, banalnu ranu. stve ma to a uz vobec neviem ako nanho. ako mu vysvetlit, ze je to proste potrebne.