Odreniny!

perla

Kajana však to vieš docieliť aj obyčajným leukoplastom, no nie? :) Načo si to komplikovať? ČI ty máš iný názor? :D

kajana

Na vsetko si nemusis davat. Ale tak ked mas otvorenu ranu, tak by bolo asi fajn zabezpecit, aby sa ti tam nedostali bakterie a ty tak nedostanes infekciu.

tanickam14

A ty si davas dezinfekciu uplne na vsetko? Ved mne to velakrat ani nenapadne. A uz vobec nie, ked som niekde prec, nezvyknem to nosit so sebou :D

benquis

Áno, jasné, zapáliť sa ti môže čokoľvek aj obyčajná malá odreninka a takisto ti to vie spraviť aj riadnu galibu.

krajcika

to, ze sa ti nieco zapali, je podla teba banalita?:) no ja neviem, ale podla mna niektori ludia neskutocne podcenuju taketo veci. ved aj z takehoto niecoho si vies dost pohorsit.

mersia

Odreniny - uz sa vam stalo aj take, ze sa vam to az zapalilo? Mala som si na to nieco dat alebo co? Podcenila som to? Preto sa mi to zapalilo? Neriesila som take "banality" doteraz vobec.

zdenka6

no však akože áno, treba sa na niečo/niekoho vyhovoriť :D keby ti aspoň na to potom niečo odporučila, tak nepoviem :D

pisticka

mne sa to zhorsilo, odkedy som zacala chodit ku kozmeticke na nechty. aj tu kozticku mi tak dodriapala zakazdym, takze si myslim, ze za to moze zo znacnej miery ona.

lompaska

no niekomu staci si na to dat volaco hojive a prestat si to obhryzat, inemu sa tvoria stale, lebo sa nestihnu zahojit pocas toho neustaleho okusovania :D