proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
tak keď si raz dačo obľúbiš, tak jasné, že iné nechceš :D tiež som taká, neboj. ale zase na druhej strane nemám problém ani s niečím novým, keď mi dakto poradí a ozaj to funguje.
Raz som mala doma takú špeciálnu mastičku, ktorá bola univerzálna a ozaj na všetko. Potom ju akosi prestali vyrábať a neviem ju už nikde zohnať. No a odvtedy masti nepoužívam absolútne žiadne.
Ved aj placebo produkty treba mat :D Na tom sa takisto dost dobre zaraba :D
Za mna - takisto si myslim, ze je to len marketingovy tah. A to su take vecicky, ktore vyskusas ozaj len raz a zistis, ze ti to nepomaha absolutne k nicomu :D
Zbavila som sa vsetkych takychto masti a kremov, co som doma mala :D Dala som to ocovi, on je taky hypochonder :D Cele je to podla mna len o tom, ze to mas v hlave, ze ti to pomaha :D Aj take kadejake konske masti ma, aj konopne a neviem ake.
tie mastičky rozhodne nemajú dlhú spotrebu a treba to minúť čo najskôr. ale čo sa účinnosti týka, tak takisto sa mi zatiaľ neosvedčila ani jedna :D len mi to doma zavadzia.
Co sa tyka masti, tak ano, tiez mam doma kadejake, nevravim, ze nie, ale mne to strasne smrdi :D Takze sa ich snazim pouzivat co najmenej. Uz aj niekolkorocne som tam nasla, asi je najvyssi cas sa toho pozbavovat :D
No tak skrz to to asi dýchať veľmi nebude :D Ja si teda nezvyknem rozhodne mazať takéto veci ničím, to zrejme asi ani nebude správna cesta.
Mozno to tak niekto berie, ze cim vacsia vrstva, tym lepsie pre to postihnute miesto :D
Rana musi aj dychat. Cize uplne idealne ju uz nicim neprekryvat. Vela ludi robi taku chybu, ze si na to zvyknu kydnut kilo masti a este aj obviazat facom :D To moj otec je taky. Potom sa vobec necudujem, ze sa mu to hoji aj mesiac.