proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
edisia, radsej ten sprej, napriklad co spominala svetla. skor ten ako mast. ked mas daku vacsiu ranu, tak ti to z tej masti moze trebars aj mokvat.
Petulienka a čo potom používaš, keď masti nie?
A zase také kadejaké výmysly ako hadia masť a veci podobné, k tomu ja teda absolútne nemám dôveru :D Za to by som vôbec peniaze nevyhadzovala.
Tak u mňa zase ani tak nejde o tú lenivosť ako o to, že takéto mastičky sú mega drahé.
svetla, ja ked sa zamyslim, tak vlastne ani ziadne masticky doma nemam. mne sa to proste mazat jednoducho nechce :D strasne leniva som v tomto. aj ked sa mam po sprche kremovat napriklad, to akoze vobec.
mne zas najviac vyhovuje Alfasilver, nakolko je to sprej :) takze je dost prakticky, lahko sa pouziva. co sa tyka masti, tak to sa mi moc neosvedcilo, ja totiz zakazdym zabudnem, ze mam daco natrete a potom si to niekde utriem :D
mne sa osvedčil na odreniny aj ranky abilar - repolar.sk - je to šikovná živicová mastička na rany
taak ja stale hovorim, ze treba citat :D vsade mas popisane, co je vhodne na pokozku a co nie. ak by ti to malo nejakym sposobom ublizit, tak by to asi ani nemohli predavat si myslim. netreba sa zase vsetkeho prehnane a zbytocne bat :D
vsetko ale zase ani na stipance nemozes davat. v tomto som aspon ja dost hakliva teda. ale tak ja to tak mam vo vseobecnosti :D nedam na seba cokolvek proste.
vsak preco by si mala trpiet, vies si to aj upokojit roznymi pripravkami na to urcenymi.