proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
Ano, mne sa prestali robit, ked som zacala vitaminy brat. Neviem, ci to pomoze kazdemu, ale jedna z ciest to rozhodne je :-D
no netvrdim, ze menej, ale rychlejsie sa mi ta kozticka zahoji. ked sa ti casto robia zadery, tak to znamena, ze ti chyba nejaky vitamin, a ten treba jedine doplnit.
ako myslíš na zádery? potom sa ti už menej robia alebo ako?
ano, v tomto je uplne vyhovujuci. ale napriklad ja uz som ho pouzila aj na zadery, co by clovek mozno ani neveril, ze aj na to funguje :D rada si ich sklbem, v tomto som naprosto nepoucitelna :D
je to sprej, ktory si len jednoducho nastriekas na tu ranu a nechas to len tak posobit. uz s tym viacej nic robit netreba.je to viacmenej v podstate bez roboty :D
no to aj ja odmietam :D a on sa potom pouziva ako?
Odporucam si zaobstarat Alfasilver, mne sa osvedcil pri odreninach. Najjednoduchsie pouzitie za mna. Ak by som sa mala niecim mazat, tak to rovno dopredu uz vzdam :D
a co si zvyknete davat? ja nepoznam asi nic take.
ved hej, ono ked mas zase aj nejaky dobry pripravok/prostriedok, tak netreba uz nicim nasledne lepit.
no ved to, ale tak mne to celkovo aj vadi, tlaci, no je to uplna zbytocnost. nevydrzi to dlhsie zalepene ako par minut :)