Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Odreniny!

kotros

ja by som odpadla okamzite :D staci, ze si to predstavim a je mi jasne, ze to nic prijemne teda nemoze byt :D fakt len z tej samotnej predstavy sa mi jezia chlpy.

lompaska

vsak a ked si to vydenzifikujes zakazdym, ked sa ti nieco take prihodi? potom sa nemas coho bat, nie? a dalsia vec - asi sa ti to nestava kazdy den, je to rozhodne ojedinela zalezitost :D

kotros

zuzanhitka, to je podla mna nieco celkom ine ako ked ta poskriabe nejaka poulicna macka, o ktorej nic nevies, ani ci ma daku pliagu alebo co. ked ju mas doma, tak asi vies, ze ti nic nehrozi :)

janicka765JE

som doskriabana totalne od nasej macky :D takze ja uz som v podstate na toto celkom aj zvyknuta, da sa povedat :D uz to ignorujem a velakrat si inak ani nevsimnem, ze mam nejaky novy skrabanec na ruke/nohe :D kym ma to nezacne svrbiet, ze sa to hoji.

kotros

ja teda skrabance riesim :D ale nie z toho dovodu, ze by ma to dako extremne bolelo alebo co, ale skor z toho estetickeho dovodu :D

perla

A ktorá rana nie je otvorená? :D Veď predovšetkým také ošetruješ, len také povrchové obyčajné škrabančeky by som asi veľmi neriešila, ale ostatné je všetko otvorená rana.

andyska

miskovicka, toto posudit neviem, nakolko som rodila prirodzenou cestou, ale tak myslim si, ze rana ako rana a pomoze rovnako aj v tomto pripade.