Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Odreniny!

moncisko

edisia, radsej ten sprej, napriklad co spominala svetla. skor ten ako mast. ked mas daku vacsiu ranu, tak ti to z tej masti moze trebars aj mokvat.

petulienka12

A zase také kadejaké výmysly ako hadia masť a veci podobné, k tomu ja teda absolútne nemám dôveru :D Za to by som vôbec peniaze nevyhadzovala.

moncisko

svetla, ja ked sa zamyslim, tak vlastne ani ziadne masticky doma nemam. mne sa to proste mazat jednoducho nechce :D strasne leniva som v tomto. aj ked sa mam po sprche kremovat napriklad, to akoze vobec.

Svetla777

mne zas najviac vyhovuje Alfasilver, nakolko je to sprej :) takze je dost prakticky, lahko sa pouziva. co sa tyka masti, tak to sa mi moc neosvedcilo, ja totiz zakazdym zabudnem, ze mam daco natrete a potom si to niekde utriem :D

kajka294

taak ja stale hovorim, ze treba citat :D vsade mas popisane, co je vhodne na pokozku a co nie. ak by ti to malo nejakym sposobom ublizit, tak by to asi ani nemohli predavat si myslim. netreba sa zase vsetkeho prehnane a zbytocne bat :D

terria15

vsetko ale zase ani na stipance nemozes davat. v tomto som aspon ja dost hakliva teda. ale tak ja to tak mam vo vseobecnosti :D nedam na seba cokolvek proste.