Odreniny!

moncisko

svetla, ja ked sa zamyslim, tak vlastne ani ziadne masticky doma nemam. mne sa to proste mazat jednoducho nechce :D strasne leniva som v tomto. aj ked sa mam po sprche kremovat napriklad, to akoze vobec.

Svetla777

mne zas najviac vyhovuje Alfasilver, nakolko je to sprej :) takze je dost prakticky, lahko sa pouziva. co sa tyka masti, tak to sa mi moc neosvedcilo, ja totiz zakazdym zabudnem, ze mam daco natrete a potom si to niekde utriem :D

kajka294

taak ja stale hovorim, ze treba citat :D vsade mas popisane, co je vhodne na pokozku a co nie. ak by ti to malo nejakym sposobom ublizit, tak by to asi ani nemohli predavat si myslim. netreba sa zase vsetkeho prehnane a zbytocne bat :D

terria15

vsetko ale zase ani na stipance nemozes davat. v tomto som aspon ja dost hakliva teda. ale tak ja to tak mam vo vseobecnosti :D nedam na seba cokolvek proste.

sajmilinka

tak ono asi zalezi aj na tom, co to je, ak je to ranka, ktora sa hoji, to svrbenie sa prezit a vydrzat podla mna da. ale ak ta daco ustipne, to takisto neviem vydrzat bez toho, aby som sa neskriabala, to proste nedokazem :D

zsuzska

Suhlasim, to nie je veru nic prijemne. Ale tak zase ak ma aj nieco svrbi, tak si to poskriabem jemne a nie tak, aby som si to rozskriabala do krvi :)

moncisko

ono si mozno niekto povie, ze najlepsie je na to nedavat ozaj nic a pockat, kym sa to zahoji same a nechat to proste dychat. ale vacsinou rany, ked sa hoja, tak zvyknu svrbiet a ja osobne toto neznasam uplne najviac. ten pocit svrbenia pri hojeni :( sa idem zblaznit od skriabania. a vtedy si proste na to musim nieco dat.