proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
no ved ako popravde tiez na to nemam nervy velakrat, ako sa mi to stale zosuchuje. najhorsia vec, hlavne ked mam daco na nohe, mam obute slapky a po par minutach chodze zistim, ze mi ten leukoplast niekde po ceste odpadol :D
ja náplasti už vôbec nepoužívam a ani to nekupujem popravde.
Ale tak ja mám napríklad potrebu si všetko preliepať. Mám taký lepší pocit, že je to miesto viac chránené, chápeš :D Aj keď to už prakticky vôbec netreba, ale mne to proste nedá :D
Simciacik nemusi sa preliepat vobec nicim, kedze sa ti po nastriekani spravi taka ochranna vrstva, ktora ti tu ranu ochrani. Cize je zbytocne na to nieco este davat.
neviem teda ake otvorene rany mas presne na mysli, ale ja ho pouzivam takmer na vsetko :D nic sa ti nestane, neboj, na to je predsa vyrobeny.
mna by skor zaujimalo, ci je to vhodne pouzivat aj na otvorene rany?
Zabkiara a to môžem použiť aj na niečo iné? Či vyslovene len na otlaky sa to používa?
Zuzanhitka a ty si este nenosila nieco, co ti bolo nepohodlne len preto, ze sa ti to velmi pacilo? :D V tom pripade asi ani nie si zena :D Myslim, ze kazda jedna ma takuto skusenost.
Zabkiara to pomaha? Aj si to preliepas potom este?
a preco ich teda nosis, ked vies, ze tie otlaky sa ti spravia? :D