Odreniny!

alanitka

no ved ako popravde tiez na to nemam nervy velakrat, ako sa mi to stale zosuchuje. najhorsia vec, hlavne ked mam daco na nohe, mam obute slapky a po par minutach chodze zistim, ze mi ten leukoplast niekde po ceste odpadol :D

gisela

Ale tak ja mám napríklad potrebu si všetko preliepať. Mám taký lepší pocit, že je to miesto viac chránené, chápeš :D Aj keď to už prakticky vôbec netreba, ale mne to proste nedá :D

radoslavka

Simciacik nemusi sa preliepat vobec nicim, kedze sa ti po nastriekani spravi taka ochranna vrstva, ktora ti tu ranu ochrani. Cize je zbytocne na to nieco este davat.

zabkiara

neviem teda ake otvorene rany mas presne na mysli, ale ja ho pouzivam takmer na vsetko :D nic sa ti nestane, neboj, na to je predsa vyrobeny.

simciacik

Zuzanhitka a ty si este nenosila nieco, co ti bolo nepohodlne len preto, ze sa ti to velmi pacilo? :D V tom pripade asi ani nie si zena :D Myslim, ze kazda jedna ma takuto skusenost.
Zabkiara to pomaha? Aj si to preliepas potom este?

zabkiara

ako myslis, ze nepomaha? vyskusaj toto, mam ho v praci, vacsinou mavam otlaky z lodiciek, ktore nosim iba tam :D tak toto je pre mna taka prva pomoc.