ahojte co je podla viac ucinejsie na chudnutie?steper alebo stacionarny bicykel...
steper alebo bicykel?
za mna teda ani jedno a radšej by som kolobežku www.cyklospeciality.sk skvelá vec !
onoji. V zime použiješ steper a počas teplého počasia sa budeš bicyklovat, aby si sa hybala na čerstvom vzduchu
Podľa mňa je to v podstate jedno, ktoré z toho, ale skôr ide o to aby ten pohyb bol nejaký.
Bicykel, ale ideálne vonku. Tam keď príde nejaká prekážka, nejaký kopec, tak neexistuje, že si to nejak uľahčíš a zvolíš si jednoduchší "program".
kludne oboji. Steper je skvely na nohy a zadok, bicykel je psychohygiena
Aky steper by ste mi odporucili? Ak nejaky mate doma, dajte typ, ktory vam vyhovuje:) Myslim, ze su fakt vselijake.
no ja by som si steper domov asi nekupila :D taky clovek, ktory nema miesto ani na bezne veci, tak to rozhodne nema kam vtesnat :D ja takisto nie.
mna ten steper takisto nejak extremne nebavil a navyse mi prislo, ze tak velmi som si nedala do tela.
Steper som vyskusala raz a asi mi stacilo. Neviem, vobec ma to nezaujalo, ked je pekne pocasie, tak radsej vyberiem z pivnice bicykel.
nie je nad kvalitny bicykel:) ale ako vidim, sto ludi, sto chuti.