ahojte co je podla viac ucinejsie na chudnutie?steper alebo stacionarny bicykel...
steper alebo bicykel?
ono je fajn, ak ma clovek aj oba, ak ho teda az tak moc bicyklovanie bavi. potom nie je obmedzeny ziadnym pocasim
bicykel, ale normalne bicykel na von, nie ako stroj na cvicenie.
Urcite odporucam kvalitny bicykel. A dnes su aj velmi kvalitne skladacie bicykle a super funkcne. Maju ich na cyklospeciality.sk.
Jednoznačne bicykel, nie je nič lepšie ako pohyb na čerstvom vzduchu. Ale kúp si kvalitný bike, odporúčam z www.cyklospeciality.sk. My máme celá rodina od nich a sme spokojní.
kazde ma podla mna nieco do seba a oboje su zamerane skor na take to kardio
Ja by som kludne uvitala aj taky ten stroj na veslovanie :) O tom sa teraz dost casto hovori, ze je na cele telo.
Sport vonku je uplne o niecom inom.
bicykel, al enie ten domaci, ale klasicky na vonku, alebo kolobežku, Je to super a hlavne budeš na čerstvom vzduchu. Ja mam novy bicykel z cyklospecialit a je to super na odreagovanie sa po naročnom pracovnom dni
ja odporucam klasicky bicykel, svoj som si kupila tu www.cyklospeciality.sk
Steper aj stacionárny bicykel boli u mňa len dočasnou záležitosťou vo fitku..jediné pri čom som dlhodobo doteraz vydržala je normálny bicykel. Asi aj preto, že je to pre mňa zároveň relax a únik od dennodenných starostí na čerstvom vzduchu. Baby, kupte si radšej kvalitný bicykel. Hovorím zo skúsenosti.