prosim vas poradte mi ako schudnut co najrychlejsie nepozna niekto nejaku osvedcenu dietuktory zabera?
Ako schudnut?
ja som bral Chilli Burner, urychluje spalovaniu tuku od Medicum sk a u mna zabral na brusny tuk, tak 2-3kg z pupku kde mi najviac vadil :-), 2 tabletky rano po ranajkach, plus zeleny caj tak 2-3 litre denne, ak mate chut na sladke, kupte si oriechy, 3-5 druhov a zobkajte po veceroch, cukor na minimum, ak budete jest na vecer sladke, tak zabudnite :-), radsej si dajte slaninu, DETOX booster od medicum, kludne ho luhujte cely den a mozte zaliat 6-8 krat do kym zacharbi vodu, ale pozor prve zalievanie caju treba vyliat, cim zbavite caj necistot, pijeme az druhe zaliatie, mne jedna varka tak 1 velka lyzica vydrzi od piatku cely vikend a spravim min 10 zaliati ...:-)
www.medicum.sk
Zdravim,
skuste precitat -odkaz odstránený-
Mozno pomoze :)
Zdravim :-) ,
ja som si pomohla velmi vdaka tejto uzitocnej tabulke kde su tie najznamejsie produkty na SR trhu podlozene roznymi studiami aktualnymi samozrejme.
-odkaz odstránený-
Samozrejme popri tom cvicit a cvicit a mat vacsi vydaj ako prijem jednoducha matika ;-) .
Ahojte
toto je odpoveď :) www.ad-link.cz
ja uz cvicim dlho a vdaka tomu som aj schudla ale v zivote som ziadnu dietu nedrzala..bojim sa diet ze by som potom este viacej pribrala
Ja som schudla vďaka express diete od Good nature, normálne týmto "výživovým doplnkom" neverím, ale tento som vyskúšala, pretože mi ho kúpila kolegyňa a neoľutovala som a výrazne som schudla. Odvtedy ho kupujem ako darček ja iným :) Využívam pri tom aj tento zľavový kupón, takže ušetrím aj pár euro naviac:
-odkaz odstránený-
kazdy organizmus je iny a reaguje inak. mne osobne napriklad obmedzit len mnozstvo nestacilo, mam pocit ze sa obmedzujem cely zivot a nic..takze som to riesila len dietami..aj tu proteinovu mam odskusanu a schudla som pri nej..ja som info ohladom toho cerpala zo stranky ketofit, nasla som tam aj e-book, recepty a tak...mam odtial odskusanu aj tu dvojtyzdnovu starostlivost...ale kazdy si musi najst to svoje co je pre neho najlepsie :) inak tu hladovku som skusala tiez a urcite to neodporucam, pretoze clovek to nevydrzi a nakoniec sa preje...teda aspon u mna to tak skoncilo