Ako schudnut?

dia:)

Behať stale behať... a nezabudni piť veľa vody ale aaaj cvičiť .... a hlavna je strava .. uprav si svojjedalniček uvidis ze to zabere :)

marika35

baby nemusite sa bat Piperine Forte ja mam dost problemov so zaludkom kvoli laktoze atd a pri tomto vyrobku vobec nic takze drzim palce aj Vam

martinocka79

cokoladka dufam ze budes spokojna aj nadalej ja uz Piperine Forte isty cas uzivam a nemozem sa naozaj stazovat efekty su vyrazne co si vsimlo aj moje inak narocne okolie

cokoladkaBA

ahoj uzivam Piperine Forte len dva tyzdne takze zmeny su este fakt male aj ked su .. a chodim behat 2x tyzdenne to je max co robim

cokoladkaBA

esteze som nasla toto forum skus Piperine Forte u mna velmi ucinne za dva tyzdne 3,5kg a dnes si este skusim zmerat stehna boky ci aj tam ubudlo co do centrimetrov

pseudo

ešte raz....nekupujte si nič z debi..lnych stranok. Nikomu nič bez námahy z neba nepadlo. Ani schudnúť nie je bez námahy. Behať, behať, behať, fitko, bicykel, plávať..sexovať:).

nasmiech

takže...vykašli sa na doplnky výživy typu jedna tetka povedala...okrem enzýmov a minerálov a vitamínov. Vynechaj kompletne chlieb....žiadne pečivo a sladkosti...a pred spaním žiadne sacharidy...už som to tu jednej babe písal...a začni behať spôsobom intervaly: 20-30 min každý druhý deň ...30-45 sekund šprint potom 90sekund pomale tempo a zase šprint a pomale tempo....môžeš začať zajtra...sem tam si doplň do tela horčík, Vit C, prípadne nejaký enzymatický prípravok...pi vodu s citrónom aj počas behu aj hocikedy....jedz velké šalatove uhorky...ked ťa chytí hlad..dobú noc

Innkia

Zdravim vas, mam pocit, ze vsetci chceme schudnut rychlo a za co najmenej penazi. No asi nikto nemysli na to, ako telo pri takychto dietach trpi a ked sa po case za to "odvdaci" nejakym inym problemom, ani nas nenapadne, ze za to asi mozu tie nase pokusy z roznych stranok s produktami vyrastajucimi ako huby po dazde. Preverujete si niekto vobec povod takychto roznych produktov, kto stoji za ich vyvojom, produkciou a pod. ?? Mala som moznost poznat riesenie aj na chudnutie a ine neduhy, s ktorymi zapasime, ale je to na dlhsie. Kto chcete, napiste..rada sa podelim aj o osobne skusenosti:) innka@hotmail.sk

Elis85

Ja som dnes natrfila na túto perfektnú recenziu www.mymuzi.sk a hneď som si objednala 5 balení. Poďte do toho so mnou a porovnáme tu výsledky. Idem na tú rýchlu intenzívnu formu, už sa teším na výsledky