Ako schudnut?

Valika777

Ja mam 17 rokov a vazim 49kg.

Rano zjem 1okruh chleba, poobede zjem to co

mam na obede v skole (polievka a druhe

jedlo). A vecer si dam tak 1-2 pripadne tri

okruhy chleba(ale nie na raz, napr. o 4tej

hod-1okrtuh a 6hod-2okruhy).

Tak ak chcete schudnut, snazte sa menej jest,

nie velmi malo ale primerane menej. A takto

si zvyknete.

Monika545

Ahoj pozri si stranku workouts.sk...tam to je velmi dobre vysvetlene na takych videach. Su kratke a hned pochopis ako na to ;)

beacon

ja chudnem beznou stravou a behom.normalnou traficnou stravou normalnou kombinaciou jrdal len jeden tanier zo vsetkeho.denne beham uz 14mesiacov a poobede rychla chodza10kol s dvoma dvojlitrovymi flasami v ruksaku na cgrbte plu 10x vybeh do strmeho dlheho kopca a funguje.ovsem zavisi aku mas genetiku kto je hormonalne silnejsie zalozeny ten inklinuje k nadvahe a mozno sa po case vratus k povodnej vahe.ja som koli chorobe pribrala necitila som roky slast z jedal a nic co som zjedla az po takmer 6rokoch dosli k zmene zacala som sportovat a vsetko ide dole ale skor som nic nevedela robit chodit mi padlo tazko tak som sa zmenila na ibludu.sport je uzasna vec a hlavne nechudne bludmi ako delena strava ci bielkovinova dieta.odnesu si to ladviny pecen a aj srdce mozog.mesacne 3-4kg zhadzuje.zvol si sport ktory ti vyhovuje nechod do niecoho co nemas rada to je velmi dolezite.doma robim beh do schodov 4x vybeh na 12poschodie.je to zadarmo ucinne a draha je vzdy volna .dole idem vytahom aby som nestracala cas.denne jem chlueb umyselne jeden krajec.beh do kopca a schodov ti vrelo doporucujem.este pred kazdym obedom doporucujem lyzicku medu cajovu.

marika35

afrogirl prve efekty po Piperine Forte ocakavaj tak po 3-4 tyzdnoch ale kazdy to ma individualne by som povedala

marika35

ahoj zaneta skus zacat behavat alebo aspon dlhsie prechadzky a tiez uprav stravu skus oobmedzit sladke napoje mozes tiez vyuzit doplnok stravy piperine forte ktory mne osobne pomaha

Zanesa

Ahoojte,
chcela by som zhodit aspon 14 kil.Ako by som sa mala stravovat.Napiste mi prosim presny jedalnicek..dakujem

Zanesa

Ahoojte,
chcela by som zhodit aspon 14 kil.Ako by som sa mala stravovat.Napiste mi prosim presny jedalnicek..dakujem