prosim vas poradte mi ako schudnut co najrychlejsie nepozna niekto nejaku osvedcenu dietuktory zabera?
Ako schudnut?
aj mne by sa zisli rady ako schudnut co najrychlejsie
www.ad-link.cz Toto vyrieši všetky problémy
Ja mam 17 rokov a vazim 49kg.
Rano zjem 1okruh chleba, poobede zjem to co
mam na obede v skole (polievka a druhe
jedlo). A vecer si dam tak 1-2 pripadne tri
okruhy chleba(ale nie na raz, napr. o 4tej
hod-1okrtuh a 6hod-2okruhy).
Tak ak chcete schudnut, snazte sa menej jest,
nie velmi malo ale primerane menej. A takto
si zvyknete.
Ahoj pozri si stranku workouts.sk...tam to je velmi dobre vysvetlene na takych videach. Su kratke a hned pochopis ako na to ;)
ja chudnem beznou stravou a behom.normalnou traficnou stravou normalnou kombinaciou jrdal len jeden tanier zo vsetkeho.denne beham uz 14mesiacov a poobede rychla chodza10kol s dvoma dvojlitrovymi flasami v ruksaku na cgrbte plu 10x vybeh do strmeho dlheho kopca a funguje.ovsem zavisi aku mas genetiku kto je hormonalne silnejsie zalozeny ten inklinuje k nadvahe a mozno sa po case vratus k povodnej vahe.ja som koli chorobe pribrala necitila som roky slast z jedal a nic co som zjedla az po takmer 6rokoch dosli k zmene zacala som sportovat a vsetko ide dole ale skor som nic nevedela robit chodit mi padlo tazko tak som sa zmenila na ibludu.sport je uzasna vec a hlavne nechudne bludmi ako delena strava ci bielkovinova dieta.odnesu si to ladviny pecen a aj srdce mozog.mesacne 3-4kg zhadzuje.zvol si sport ktory ti vyhovuje nechod do niecoho co nemas rada to je velmi dolezite.doma robim beh do schodov 4x vybeh na 12poschodie.je to zadarmo ucinne a draha je vzdy volna .dole idem vytahom aby som nestracala cas.denne jem chlueb umyselne jeden krajec.beh do kopca a schodov ti vrelo doporucujem.este pred kazdym obedom doporucujem lyzicku medu cajovu.
afrogirl prve efekty po Piperine Forte ocakavaj tak po 3-4 tyzdnoch ale kazdy to ma individualne by som povedala
ahoj zaneta skus zacat behavat alebo aspon dlhsie prechadzky a tiez uprav stravu skus oobmedzit sladke napoje mozes tiez vyuzit doplnok stravy piperine forte ktory mne osobne pomaha
ako rychlo mozem ocakavat efekty po Piperine Forte ? zatial tyzden a nic moc