prosim vas poradte mi ako schudnut co najrychlejsie nepozna niekto nejaku osvedcenu dietuktory zabera?
Ako schudnut?
My s manzelom sme drzali 9 dnovy detox. Bolo to narocne, ale vysledok stal za to. Da sa schudnut 1 az 5 kg a aj na centimetroch. Ja som schudla cez 2 kg a 17 cm mi ubudlo a manzel schudol 5,3 kg a 19 cm mu ubudlo. Za 9 dni si vytvorite spravne stravovacie navyky. Uz je to vysse mesiaca a stale si drzime tu istu hmotnost, co je uplne super. Pre viac info mi kludne napiste na v.remencova@gmail.com
mne pomohlo piperine forte schudnut v priebehu troch tyzdnov uz 3kg su dole co je podla mna dobry vysledok
mne pomohlo prechod na raw stravu, to je surova strava, kukni si stranku vitarian.sk mas tam kopu clankov k zdravemu chudnutiu a strave
tulák- Ďakujem. :)
tiež nad tým premýšľam .-/
Vies co nepamatam si presne ale menej ako dva mesiace.
tulák- a tých 5 kg cca si za aký čas schudol? :)
Ja som nie cielene davnejsie schudol tym ze som chodil casto na celodenne vylety a tam som sice nieco dzobal vacsinou vsak pil cistu vodu a niektore useky som presiel rychlou chodzou. Zhodil som aspon 5kg. Neskor som sa docital ze rychla chodza je vyborna a netreba ani nejake zbytocne narocne ani komplikovane cviky. Samozrejme k tomu treba zapojit rozumnu stravu. Nie vyslovene dietu ale proste neprezierat sa a nezrat zbytocne tazke mastne zradla. Mat pohyb je vsak asi klucove a pritom netreba nejaky narocny, fakt sa mi osvedcila ta rychla chodza. Iste kazdy je trochu iny a zalezi aj ako ma to schudnutie vyzerat. Urcite ked chce niekto ukazovat tehlicky na bruchu tak asi podstupi narocnejsi program a zrejme by bolo dobre pod dohladom trenera. Aspon zo zaciatku. Ale ja som tak akurat aj posilujem a ja som tento ciel mat tehlicky nikdy netuzil.
Prestaňte sa prežierať a športujte