Ako schudnut?

EjKa8

My s manzelom sme drzali 9 dnovy detox. Bolo to narocne, ale vysledok stal za to. Da sa schudnut 1 az 5 kg a aj na centimetroch. Ja som schudla cez 2 kg a 17 cm mi ubudlo a manzel schudol 5,3 kg a 19 cm mu ubudlo. Za 9 dni si vytvorite spravne stravovacie navyky. Uz je to vysse mesiaca a stale si drzime tu istu hmotnost, co je uplne super. Pre viac info mi kludne napiste na v.remencova@gmail.com

adrika99

mne pomohlo prechod na raw stravu, to je surova strava, kukni si stranku vitarian.sk mas tam kopu clankov k zdravemu chudnutiu a strave

tulák

Ja som nie cielene davnejsie schudol tym ze som chodil casto na celodenne vylety a tam som sice nieco dzobal vacsinou vsak pil cistu vodu a niektore useky som presiel rychlou chodzou. Zhodil som aspon 5kg. Neskor som sa docital ze rychla chodza je vyborna a netreba ani nejake zbytocne narocne ani komplikovane cviky. Samozrejme k tomu treba zapojit rozumnu stravu. Nie vyslovene dietu ale proste neprezierat sa a nezrat zbytocne tazke mastne zradla. Mat pohyb je vsak asi klucove a pritom netreba nejaky narocny, fakt sa mi osvedcila ta rychla chodza. Iste kazdy je trochu iny a zalezi aj ako ma to schudnutie vyzerat. Urcite ked chce niekto ukazovat tehlicky na bruchu tak asi podstupi narocnejsi program a zrejme by bolo dobre pod dohladom trenera. Aspon zo zaciatku. Ale ja som tak akurat aj posilujem a ja som tento ciel mat tehlicky nikdy netuzil.