prosim vas poradte mi ako schudnut co najrychlejsie nepozna niekto nejaku osvedcenu dietuktory zabera?
Ako schudnut?
Lipoxal xtreme II
Mne v chudnutí pomohol Lipoxal effect. Chudla som 2 až tri kilá za mesiac, čo je ideálne a keďže som začala po novom roku, do leta som bola v super kondícii. Samozrejme som cvičila, samotné tabletky to za vás neoddrú
Je tu leto, všetci bláznia s rýchlou diétou. Prestańte stresovať a zadajte si plán. Reálny plán. Trebárs schudnem do budúceho leta. Kto sa snaží zhodiť rýchlo a drasticky, zvyčajne zažije jojo efekt. Nechajte si zostavi´t jedálniček, cvičebný program, možete si dopomocť nejakým prípravkom z lekárne, ktorý vás zasíti a dodá energiu. ale práca bude na vás
lenže je leto teraz chcú všetky rýchlo schudnúť
rýchle chudnutie nie je zdravé
rychle chudnutie nie je zdrave
obmedzit sacharidy a pojde to samo
raňajky sú dôležité aj keby si potom celý deň nič nemala jesť..
ja som najviac schudla ked som začala pravidelne ranajkovat a prestala vecera...vecerne jedenie je velke svinstvo.. ked neveceriam uz po par dnoch mi padne brucho...
Tabletky na chudnutie nefungujú, neexistujú, ich účinky nie su ničím podložené, len recenziami na stránke predajcu, ktorých si môže sám predajca napísať kľudne aj 300. To, že je niekto tučný vyplýva zo zlého životného štýlu, zlého stravovania (nepravidelné stravovanie, priveľa nezdravých potravín a sacharidov). Žiadna tabletka tieto faktory nedokáže ovplyvniť, ako sa vraví ste to čo jete. Ak vám tu na tomto fóre niekto odporučí tablety na chudnutie klame vás a robí reklamu neexistujúcemu produktu, pretože žiadna tabletka, extrakt ani náplasť nedokážu len tak rozpustiť telesný tuk bez zmeny životného štýlu. Prvoradé je zodvihnúť riť zo stoličky a ísť niečo robiť a nie si objednať nejakú tabletu a pokračovať veselo v životnom štýle ktorý vás priviedol k nadváhe.
Rozklikol som si stránku ktorú poslal užívateľ jess533 a po prvej vete ktorá je v nadpise "Schudnete aj keď budete jesť sladkosti každý deň!" musí byť každému jasné, že to je podvod. Keď budete jesť sladkosti každý deň (máte nonstop vysoký inzulín, čo je prostredie vhodné na ukladanie tuku), do toho si dáte tabletu na chudnutie je to v podstate to isté ako keby užívate lieky na chorú pečeň a do toho si lusknete jedno pol deci alkoholu. Ak by to bolo také jednoduché ako všetci čo to odporúčajú tvrdia tak na svete by nebol problém s obezitou a všetci by mali super postavu. Takto to ale nefunguje. Trošku premýšľajte ľudia nad tým čo kupujete a nenechajte sa vodiť za nos. Chudnutie je o komplexnej zmene životného štýlu a nie o tom kúpiť si nejakú pofidérnu tabletku!!!
Ak si tu na tejto stránke niekto bude robiť reklamu na takéto klamlivé produkty, ktorých účinky nie sú podložené odbornou štúdiou a ktorých účelom je vytiahnuť z ľudí peniaze budem sa snažiť proti takejto reklame bojovať, pretože to tu nemá čo robiť a nemám rád keď niekto zámerne klame ľudí a ťahá takýmto spôsobom od ľudí peniaze.