Ako schudnut?

munz

ANNNINKA tabletky sú úplne zbytočne vyhodené peniaze, ak zaradí šport a zdravú stravu, tak chudnúť bude, bez zbytočných blbostí. Pričom 80 percent úspechu tvorí strava a 20 percent šport. Prípravky na chudnutie sú len super biznis, pre všetkých ktorí sa na predaji zúčastnia.

annninka

@marrae: A čo tak vyskúšať nejaké tabletky alebo niečo na podporu chudnutia?.. Možno by to zabralo, nemyslíš?.. Samozrejme neschudneš len tak, že budeš nejaké tabletky užívať ale keď k tomu pripojíš aj nejaký ten šport a zdravú stravu tak si myslím, že kilá by dole mali ísť.. Ja napríklad teraz chodím každý deň do roboty na bicykli, chodím večer na prechádzky so psom.. Nemám tiež čas chodiť do fitka ale veď aj toto je pohyb a ja verím, že sa mi podarí niečo zhodiť.. A chcem si ešte kúpiť zelenú kávu na podporu.. Uvidím, aké budú výsledky :-)

Maajjkkaa

skuste jest pravidelne, aspon tri krat do tyzdna cvicit a jest hlavne zdrave veci - cize zeleninu, ovocie, kuracie maso, ryzu a podobne. nejest vela sladkeho a zarucene schudnete. a hlavne sa nevzdavajte. chudnutie trva dlhsie. prve vysledky zbadate az po troch mesiacoch - to mi verte!

sik_elia1

Marrae podľa môjho názoru si mala vydržať s tým cvičením a k tomu by bolo potrebné aspoň trochu pozmeniť jedálniček a zdravšie sa stravovať. Potom by kilá išli zaručenie dole ak teda nemáš nejaké zdravotné problémy. Lebo niektorí ľudia môžu robiť čo chcú a aj tak neschudnú, keďže sú chorý a podobne. Ty nemáš žiadne ťažkosti? Môžeš športovať? Môžeš všetko jesť, hm?

marrae

Vsimam, ze tu je riadna diskusia co sa tyka chudnutia a preto sa chcem trochu zapojit i ja..Mna taktiez trapi vysoka vaha (radsej sa uz na nu ani nestaviam)..Uz som sa snazila vela krat drzat dietu ale nikdy to nepomohlo..Ba dokonca som chodila zopar krat aj cvicit..Neviem co robim zle ale nevzdavam sa a preto by som vas chcela poprosit o rady, co vam pomohlo?..Ako sa vam podarilo zhodit aspon zopar kil?

munz

PATULI ty len robíš reklamu všade pre thermacuts, aj keď to pekne zabalíš do slohovej práce, ŽIADNE tabletky nefungujú, len pevná vôľa - zdravšie stravovanie a pohyb

lola987

ak ti možem poradiť tak si skús kúpiť trampolínku :) ja mám od značky exit a udržujem tak aj postavu aj kondičku a nepotrebujem žiadne drastické diety

Lenka3336

Ahojte baby ja som sa dočítala o tzv. proteínovej diéte. Máte s tým niekto skúsenosti ? Čo som pozerala recenzie ľudia tento druh diéty chválili, že schudli celkom rýchlo. Hľadala som teda na internete a našla som www.ketodiet.sk máte niekto skúsenosti s ďalšími ? Príp. koľko kíl ste pomocou tejto diéty schudli?

kalimera

dobra metoda je prejst na raw stravu, to je surova strava, ale nie kazdy to vydrzi, mne sa podarilo celkom pekne zhodit, treba ostat na tej strave aj po chudnuti, viac clankov je na vitarian.sk su tam aj recepty atd

danileka7538

Pekne ste to napísali.. Ráda som zablúdila na tento web :D

Čítalal skvelý článok o chudnutí tu: -odkaz odstránený-
​Podla rád som pomaly schudla a váhu si stále držím. Takže odporúčam..