Ako schudnut?

danica456

Diety su uplna kravina...aj specialna strava... zdrave veci su strasne drahe a ked sa clovek vrati k povodnemu stravovaniu priberie dvojnasobok... ja som schudla tym ze som obmedzila sacharidy ale jem uplne normalne inak aj kuracie maso sem tam aj bravcove aj zeleninu aj ovocie aj ryby ... nic extremne ani drasticke...po 18tej uz nic.. len tie cukry a polotovary pizze a zakusky uz do mojho jedalnicka nepatria... len si vezmite ze dnes mame obezne uz aj deti aj velke percento dospelych... kedysi ludia jedli co zahrada dala co dochovali a dopestovali... .. zazrak chudnutia je v jednoduchosti tzn obmedzit vsetko co dnes frci.-fastfoody pizzerie restiky... cukrarne kaviarne...dnes sa kazdy len rychlo a vonku stravuje malo ludi vari decka ani nejedia ovocie a zeleninu.. cukrovka sa siri rychlostou blesku.... treba sa nad tym zamysliet...

psycholog

Ahojte! Poprosím Vás o vyplnenie dotazníka ku svojej bakalárskej práci,týka sa psychologických aspektov porúch príjmu potravy u detí a adolescentov,je úplne anonymný ,budete mi veľmi nápomocní :) za odpovede vopred velmi pekne dakujem!

www.survio.com

Katarina000

Ahoojte lidičky :) Chcela by som sa s vami podeliť o môj príbeh ohľadom chudnutia. Pred 3 rokmi som strášne pribrala z 54 kg na skoro 70 kg, vysoká som 168 cm. Strašne som sa kôli tomu trápila, zrazu som bola ako jeden velký hroch. Velmi ma to zožieralo kedže pred tým som bola ako prútik. Ani priateľ nebol z môjho tela nadšený aj keď sa mi snažil hovoriť že stále som krásna a že som ani deko nepribrala. Začala som pomenej jesť, potom som vynechavala sladké, nejedla som chleba, žiadne sladké nápoje, dokonca potom som začala držať aj hladovku... lebo mi neubúdalo na váhe. Nakoniec sa mi to vratilo dvojnasobne (jojoefekt). Stále som bola hladná, musela som do seba niečo pchať... Cvičila som, behala som po celom paneláku no nič mi z vahy neubudlo. Dokonca som si kupila tabletkovy "spalovač" tukov formoline112. Stále nič :/ ....tych pokusov o chudnutie bolo ovela viac ale to by bolo ma dlho. Prejdem k vyslednému procesu.... Dala som si zobrať krv na štítnu žlazu (TSH), vysledky ukazali že som ju mala trošku zvýšenu na hodnotu 5,65 cca to bolo. P. Doktorka mi nasadila euthyrox 25, popritom som si dokupila jód. Vela som čítala o štitnej žlaze že to nám vlastne ona riadi cely metabolizmus, a či sa tuk uloží alebo spáli.... Ako zazrakom som začala chudnúť , lepšie mi trávilo a naozaj som tak rýchlo schudla že tomu ani nemôžem sama uveriť. Dokonca mi aj nejako utíchol hlad, nie som vobec taka hladna ako kedysi. Staci mi málo a som najedená. Dokonca ani moc necvičím, ked tak prechádzky. Ale mala by som začat. Pointa mojho dlhého pisania je že ak nedokážete nijakým sposobom schudnut dajte si skontrolovat štitnu žlazu a môžno potom to už pre vás bude hračka :) kludne mi pište aj na email, môžeme popísať :) majte sa kočky a držím palce :)

kaja123654

a cvičím dosť aktívne, najmä kvôli váhe. môj problém však bol, že asi po 3mesiacoch cvičenia s fitness trenerom mi váha jednoducho zastala a mesiac s nechcela pohnúť. po vyskúšaní rôznych zmien v stravovaní a rôznych dietach som napokon vyskúšala chilli burner tabletky, síce boli drahšie, ale našla som na stránke -odkaz odstránený- zľavu, tak cena bola povedzme že únosná. po dvoch týždňoch mi váha začala klesať (samozrejme v spojení s cvičením). neskôr som začala tabletky kombinovať so sušenými chilli, chvíľu trvalo, kým som si na novú chuť v strave zvykla. teraz jedávam chilli papričky pravidelne, príde mi o hodnejšie ako dieta, pomáha mi pri trávení.

zdencula

Len prosim ta ziadne tabletky na chudnutie a podobne kraviny.. Treba len odmedzit nejake potraviny a hlavne pohyb a vaha pojde urcite dole

DietCenter_sk

Najlepšie chudnutie je bez hladovania s chutnou individuálnou diétou. Tu nájdete možnosti ako schudnúť až do 10KG za mesiac bez hladovania a úvodná konzultácia ZADARMO - dietcenter.sk

loptova hra

Ahojte.
Čo keď si taký typ? Budeš znasilnovat sa?
1 kg, mesačne - pomalé tempo, radšej pohyb chodenie ale nie drastické. ak si taký typ tak sa ti to vrati.
A vela vitaminov enzýmy zo stravy-zelenina ovocie k strave, nie že budeš, unavena a bez energie, aby fungovali dobre vsetky organy.
Hodnoty v krvi nikdy nie su presne.
B vit. Ked ma niekto viac kg, ako chudy, tak ma obalene nervy viac,
a nie je nervozny, ma energiu.Zlata stredna cesta

Loptosko

Škoda že táto tema je už tri mesiace stará lebo možno by som vedel no ale od kedy si ju založila začala si určite chudnúť prirodzene cvičenie strava atď .tak máš min o 8až 10 kg menej tak je ti zázračný recept zbytočny.

munz

thermacuts aj greencoffe je odrb, píše to ten istý do každej témy o chudnutí pod rôznymi menami a vždy schudne 11kg za mesiac :-)