Skúsenosti s HAK Yadine - priberanie

Súvisiaci obsah

LudmilaPonik.

Čaute :) po vysadení HAK Yadine mi ostali 2 plné blistre na predaj. Ponúkam ju za 21eur čo je aj kupná cena. Kontaktuje ma na ponikova.ludmila@gmail.com

Denibublinka

Ahojte, po vysadení mám 2 plné blistre HAK Yadine na predaj, exp02/2014... Ponúkam za 21€, čo bola v podstate nákupná cena. Ak máte záujem, kontaktujte ma na deniskabublinka@gmail.com :)

dejna24

baby, ja som brala yadine, schudla som z nich, co sa mi aj hodilo, ale dostala som na ne alergiu, kazdy den ma svrbelo telo, ked som si to poskrabala tak mi to tak opuchlo, v noci som nemohla spavat lebo ma bolel hrozne zaludok.. vysadila som ich a odvtedy mam svaty pokoj.. :)

m213

Dievcata, opatrne s HAK. Brala som ju 20 rokov (rozne tablety), nikdy mi nic nebolo, nikdy som nefajcila, nepila, ziadna nadvaha, zdravo zijem a zrazu z nicoho nic tromboza a plucna embolia = priame ohrozenie zivota. Robili mi geneticke testy, su negativne, nezdedila som ziadnu poruchu zrazania krvi po rodicoch. To HAK meni zrazanlivost krvi (\\\"zahustuje sa\\\")a mozu sa vytvorit zrazeniny v cievach. Odtrhnu sa a dostanu sa nasledne do pluc a mozete na to bez varovania zomriet. Velmi sa o tom nehovori, su rozne studie, ktore sa to snazia vyvratit, ale...... Majte dobreho gynekologa, konzultujte vsetko a dajte si sem tam urobit testy zrazanlivosti krvi!!!! A ak vam pri uzivani HAK opuchne len jedna noha, pripadne jedna ruka, UTEKAJTE K LEKAROVI AK VAM JE ZIVOT MILY.
Priamu suvislost tusim zatial nikto nedokazal, ale na nete su statistiky, ake % zien s HAK dostalo trombozu a emboliu, studujte, pytajte sa svojho lekara na vsetko.
Mam 12 rocnu dceru a po tejto svojej skusenosti HAK nedovolim, ked bude v prislusnom veku.

odpovedam

yadine je antikoncepcia urcena presne na to, aby sa z nej nepriberalo, teda aby nezadrziavala vodu v tele. Cize nepriberies, ani do prs. Mozu sa ti prsia spevnit, ale nezvacsia sa.

nelY5_xD

ahojte,ked už hovorite o tej yadine.Ja ju už mám predpísanú.užlen čakám na menšt.chcem sa len opýtať lebo nikde som to nevidela...Nikomu sa z nej nezväčšili prsníky?:)dakujem ;)