priatel mi nedava pocitit, ze ma lubi. nepovie mi, ze som mu chybala, alebo ze ma lubi... ked sa ho na to opytam,tak povie, ze jasne, ze ma ma rad. neviem preco ma s tym taky problem povedat mi nieco pekne, alebo mi dat pusu, objat ma... obcas to urobi, ale mne to nestaci. ked som mu o tom povedala, povedal, ze sa mu vidi, ze by som potrebovala drzat sa za rucicky a sepkat si sladke veci (obaja mame 23 a sme spolu takmer rok) a ze to robia ludia na zaciatku vztahu :( viem, ze ma ma rad, ale asi ako kazda zena potrebujem citit, ze ma partner lubi a stoji pri mne. som z toho velmi nestastna, myslim, ze ak sa to nezlepsi, tak sa s nim rozidem. poradte prosim, co robit. diky
nedava najavo, ze ma lubi
lejla 29/09/2006 09:07
lejla, skus mu o tom este povedat, ze sa citis zviazana a ak to nepomoze, asi by si sa nanho mala vykaslat, lebo skoncis ako moja maminka. budes sediet cele dni na zadku a obskakovat kolo deti a neho. nestoji za to takto si pokaslat zivot. pekne sa ty vrat ku svojim zaujmom a ak to nemieni respektovat, posli ho kdo ....
lejla 29/09/2006 08:58
jaj lejla. tak to neviem co ti na to napisat. asi si fakt vyskusala vsetko co sa dalo. a ked ta takto skaredo odbija... zeby niektorym chlapom vadila pozornost ich zien? nema problemy v praci? mozno je velmi vycerpany. skusili ste cez vikend dakde vypadnut a odreagovat sa? napr. nejaka chata...
hmmm urcite si urobila dobre, ked si od neho odisla. iked to muselo byt velmi tazke, ale obdivujem ta. moji rodicia sa hadaju uz asi desat rokov. teda lepsie povedane vobec sa spolu nerozpravaju a ak nahodou, tak je to hadka. v detstve ma to velmi trapilo. mavala som z toho depky. bala som sa, aby sa nahodou nepozabijali. luto mi to je aj teraz. jedneho aj druheho. pravdu povediac bola by som rada, keby sa rozisli a zili kazdy svojim zivotom a neublizovali si.
tini 28/09/2006 23:00
ty brdo. ked ti povedal,ze nech ho nezatazujes problemami, tak to bolo od neho dost bezcitne. ale hlavne, ze sa potom spamatal. a dufajme, ze to pochopil a uz to viac neurobi....
moj zvykne byt ticho, ked mu hovorim o nejakom probleme. vraj nerad riesi... zvykne ma objat, alebo tak nejak vyjadrit spolupatricnost, ale to je dost malo.... no vcera som mu daco rozpravala a sam sa zacal pytat, ze preco ma to trapi a tak. myslim, ze dost zabera, ked to hovorim kludne, aby si nemyslel, ze mu nieco vycitam.
ahoj katika88. rozchodom to zatial nechcem riesit, lebo viem, ze ma lubi. problemy sa maju riesit a nie sa hned rozchadzat. on je asi schyzofrenik. niekedy nic a inokedy ma zavali bozkami a objimanim...
mildred,
jasne ze jeho povodna rodina ovplyvnuje ako bude vyzerat jeho vlastna rodina, ved sa to uci aj v skolach a je to pravda. treba si vsimat hlavne ako sa sprava k svojej matke, lebo tak sa bude spravat aj k tebe. Ja mam v tomto stastie lebo moj drahy svoju mamku zboznuje a neda na nu dopustit :)))
my sme spolu s priatelom rok a pol, ja mam 22 on 28 a stale sa drzime za ruky ked spolu ideme kamkolvek, sme stale na sebe nalepeni, on mi stale nieco sepka do ucha a bozkava ma.... asi je kazdy chlap iny...
Ach wena to akokeby som pocula svojho chlapa on tiez vravi ze nic sa mu nechce ze nic ho nebavi a stve ho robota :-(
K leile no ked tak citam ako si dopadla tak sa zacinam naozaj bat lebo moj mi tiez nevravi ze ma lubi a teraz ked si hovorila toto s dcerkou tak sa bojim ze to nebude vediet povedat ani svojim detom co asi tazko pochopia.
Mildred myslim si ze cloveka dost ovplyvnuje prostredie v ktorom vyrasta.Moj priatel zije v rodine kde otec salie pre kazdu blbost a mama je uz z toho citova troska.Tak on je tiez taky ze uz ani vlastnej rodine nevie prejavit svoje city uz mu to aj mama vycita...
Proste rovnako ako leija je to aj u nas ja som so skvelej sudrznej rodiny a on z totalne rozbitej kde nie su takmer ziadne city a naozaj to aj pocitujem, ked on proste aj citi ku mne vsetky tie krasne veci ale nech sa snazi akokolvek tak nevie mi povedat lubim ta,ani ze som mu chybala to sa proste ja musim vecne na to pytat.Ale zase cinmi sa nastastie prejavuje.Tak ja uz naozaj neviem co robit ked vas tak citam :-(( ale ked ja citim ze ma ten moj velmi lubi a je stastny ze ma má ale obcas je to s nim strasne tazke lebo ked pride domov a vidi v akom stave je jeho rodina tak uplne straca chut do zivota.Ked je so mnou tak je vsetko fajn ale akonahle sa vrati domov tak ma po nalade :-(
ahojte baby/chlapi. citam citam, akosi tu toho vela pribudlo odvcera a ja uz teraz koncim v praci a idem domkov, uz nemam cas.... ozvem sa asi az v pondelok. potom budem rada, ak to so mnou preberiete. ale tolko vam poviem, ze som si ista,z e ma lubi. ked mu poviem, ze ho mam velmi rada, on mi to tiez a nie len preto, aby som bola spokojna. jednoducho to citim ,ze ma. a vcera sme tak troska rozpravali a povedal, ze ho nic nebavi. praca, ze akosi v nej nevidi zmysel, takze mysli, ze to dost bude aj tym. snazim sa ho teda podrzat a je to lepsie.... musim bezat. papa
tu nejde o titul. tu ide o to ze ak ty si vysokoskolsky vzdelana a mas smolu v tom ze tvoj priatel nieje, ty ziskas super pracu odpovedajucu tvojmu vzdelaniu a on je nejaky robotnik na stavbe tak ti bude stale vykrikovat ze hovno robis ze len na riti sedis, ked budes potrebovat ist na sluzobku tak bude doma vojna ziarlivost a co ja viem co vsetko. Tu ide o pochopenie. Myslim ze ked tvoj priatel by tiez studoval tak by ti ako napr lejle nikdy nepovedal ze si si titul kupila lebo ako vsetci dobre vieme ak studujes a chces uspesne aj skoncit bez opakovanie musi tak do toho vela volneho casu kde sa ti ostatni flakaju. Ze nic nie je zadarmo. Tu nejde o titul tu ide o tolerenciu a pochopeni. Samozrej idioti sa najdu vsade to je jasne. Lenze sa vyhnes takymto debilnym vyrokom