Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nedava najavo, ze ma lubi

Príspevok v téme: nedava najavo, ze ma lubi
wena

priatel mi nedava pocitit, ze ma lubi. nepovie mi, ze som mu chybala, alebo ze ma lubi... ked sa ho na to opytam,tak povie, ze jasne, ze ma ma rad. neviem preco ma s tym taky problem povedat mi nieco pekne, alebo mi dat pusu, objat ma... obcas to urobi, ale mne to nestaci. ked som mu o tom povedala, povedal, ze sa mu vidi, ze by som potrebovala drzat sa za rucicky a sepkat si sladke veci (obaja mame 23 a sme spolu takmer rok) a ze to robia ludia na zaciatku vztahu :( viem, ze ma ma rad, ale asi ako kazda zena potrebujem citit, ze ma partner lubi a stoji pri mne. som z toho velmi nestastna, myslim, ze ak sa to nezlepsi, tak sa s nim rozidem. poradte prosim, co robit. diky

lejla

Sii, ale ja som to nebrala ako urážku. To vôbec nie...ja som rada, že ma vie niekto pochopiť, vypočuť...a vlastne aj so mnou súcitiť.Takže vôbec sa nemáš za čo ospravedlňovať alebo niečo podobné. Ja som len troška chcela ozrejmiť situáciu....
A čo si týka manžela, tak ten má skončenú učňovku s maturitou...ale niekedy sa tvári ako keby zožral celú múdrosť sveta. a že ja som si svoj titul zaplatila (keďže vysokoškolské vzdelanie je v dnešnej dobe platené).

mildred

dievcata, co si teda myslite na zaklade vasich skusenosti,je opodstatnena rada mojej vydatej kamaratky,ktora mi povedala: ked si budes vyberat niekoho,chodit s nim,spoznavat sa, tak si vsimaj ako sa sprava vo svojej rodine; k svojim rodicom a surodencom.aky ma vztah k nim,taky bude mat po case aj k tebe.poradte,prosim.ked to teraz zhodnotite,je to pravidlo?teda mozno nie 100percent(cest vynimkam),ale vidite to tak?vztahy a prejavy lasky,sa u nich preniesli aj do vasej rodiny?dakujem.

sii

ja som to nemyslela tak ze si nejaka blba chudera, ako vobec nie to fakt sorry ani nahodou som to tak nemyslela, len ze mi je ti luto a ze ta viem pochopit ako som uz vcera pisala u nas doma to tiez nebolo ruzove. Len koli tomu som napisala ze s tebou sucitim, ziadny iny umysel tam nebol. Inak obdivuhodna si urcite ked vydrzis taketo vykradanie citov. A nie si odstrasujuci priklad skor vystraha ze si treba rozmysliet co a ako a s kym. Len tolko. Zaujima ma tiez je tvoj manzel tiez vysokoskolsky vzdelany?

lejla

Ahoj Sii...ja nechcem byť odstrašujúci prípad...toto nemusí byť pravidlo u každého chlapa, sú aj výnimky jasné. Ale naozaj treba dobre zvážiť, s akým partnerom sa púšťame do životnej, nie ľahkej cesty. A čo sa týka súcitu, tak to asi nepotrebujem. Keby ste vedeli ako ma vníma okolie, ako silnú sebavedomú ženu, dobrú matku, som vysokoškolsky vzedlaná, plne zamestnaná, považujú ma za veľmi vyspelú, inteligentnú a výnimočnú ženu. Toto je pohľad môjho okolia. Nie málo mojich kolegýň ma obdivuje, čo všetko zvládam, práca, dom, deti, ranné rozvozy deti, po práci ich znova zbieram, šoférujem domov ako besná, poprezliekame sa, varím, pratam, kŕmim ich, hrám sa s nimi, kúpem, spanie, a padám do postele ako podbytá a druhý deň znova a znova...ale nejakej nehy alebo masáže alebo pomoci v náročných dňoch sa nedočkám....:-(((

lejla

Bože, hmmm, si úplne zlatá...až je mi z toho mäkko....málo kto, totižto ma vypočuje a pochopí moju komplikovanú situáciu. Ďakujem...a ja verím, že nájdem spôsob ako docieliť nomálny obyčajný plnohodnotný život. A jasné, že držím aj Tebe palce, nech sa dokážeme zmobilizovať a postaviť na vlastné nohy so vztýčenou hlavou a hlavne láskou blízkeho človeka.

sii

boze sucitim s tebou, teraz mam este 100x vacsi strach z vydaja. Asi to este odlozim o nejake to desatrocie. Radsej si byt 1000% ista ako skocit z breha do vody a potom sa topit

hmmm

je mi to strasne luto, citim neskutocnu sputanost a zviazane ruky z tvojich slov...nikdy si nedaj zobrat, ze si dobra matka, to ze si niekam vyrazis z teba zlu mamu nerobi...ak by som ti mohla poradit...zmobilizuj svoje sily, prehodnot vsetky moznosti, siahni na najhlbsie miesto svojej duse a skus najst riesenie ako by sa z teba stal znova CLOVEK !!! nie matka, manzelka, nevesta...CLOVEK s pravom na vlastny zivot.

lejla

Hmmm...za mládi sme sexovali aj dvakrát do dňa, teraz pomaly neviem, čo je sex....už mi asi aj zarastá. :-) A pritom náš vzťah vlastne začal na sexe....ja som už aj rozmýšľala, či som ho prestala priťahovať, alebo ochladli jeho city voči mne. Ale ak sa to opýtam, tak poviem, že čo zase si vo svojej hlave vymýšľam problémy....

hmmm

na kazdeho plati ine pravidlo... kazda sama musime vediet a citit, ci sme lubene...inak to nie je...ak to necitime, je problem...nemusi byt nic povedane, je to o tom, co citime a pokial sme pri nich v dusevnej pohode, je to ok :-) moj pohlad na vec :-)