nedava najavo, ze ma lubi

Príspevok v téme: nedava najavo, ze ma lubi
wena

priatel mi nedava pocitit, ze ma lubi. nepovie mi, ze som mu chybala, alebo ze ma lubi... ked sa ho na to opytam,tak povie, ze jasne, ze ma ma rad. neviem preco ma s tym taky problem povedat mi nieco pekne, alebo mi dat pusu, objat ma... obcas to urobi, ale mne to nestaci. ked som mu o tom povedala, povedal, ze sa mu vidi, ze by som potrebovala drzat sa za rucicky a sepkat si sladke veci (obaja mame 23 a sme spolu takmer rok) a ze to robia ludia na zaciatku vztahu :( viem, ze ma ma rad, ale asi ako kazda zena potrebujem citit, ze ma partner lubi a stoji pri mne. som z toho velmi nestastna, myslim, ze ak sa to nezlepsi, tak sa s nim rozidem. poradte prosim, co robit. diky

katika88

Veru aj muzi maju svoje dni a bohuzial castejsie nez zeny ;-)) vtedy je s nimi zbytocne nieco riesit treba ich nechat na pokoji nech sa vyzuria a zase bude dobre.Takze wena musis si skratka zvyknut na tuto muzsku vlastnost.

rasto

wena, treba sa to asi naucit, nic ine ti neostava. je to taka muzska vlastnost, nie je v tom nejaky umysel ublizovat zene.

loli

Holky, klídek....aj môj manžel mal od pondelka "svoje dni". Presne som vedela, že už to na neho ide. Tak som to len musela vydržať a včera večer to už krásne rozbalil v posteli. Chce to len trocha cviku, trpezlivosti, tolerancie a spoznanie sa aj v takýchto chvíľach.

rasto

baby, beriete to moc osobne, ved nic take zvlastne sa nedeje, hlavne ked viete o co ide. proste par dni je muz uzavrety, nekomunikuje atd, vyhodou je ze sa mozete aj vy venovat sami sebe.

wena

loli tak to mas pravdu. to som si aj ja vsimla, ze ked sa ja potom tvarim ignorantsky, on si toho vobec nevsimne, ze mu to oplacam. mame to tazke. oni si jednoducho povedia, ze su taki a my to musime akceptovat.