priatel mi nedava pocitit, ze ma lubi. nepovie mi, ze som mu chybala, alebo ze ma lubi... ked sa ho na to opytam,tak povie, ze jasne, ze ma ma rad. neviem preco ma s tym taky problem povedat mi nieco pekne, alebo mi dat pusu, objat ma... obcas to urobi, ale mne to nestaci. ked som mu o tom povedala, povedal, ze sa mu vidi, ze by som potrebovala drzat sa za rucicky a sepkat si sladke veci (obaja mame 23 a sme spolu takmer rok) a ze to robia ludia na zaciatku vztahu :( viem, ze ma ma rad, ale asi ako kazda zena potrebujem citit, ze ma partner lubi a stoji pri mne. som z toho velmi nestastna, myslim, ze ak sa to nezlepsi, tak sa s nim rozidem. poradte prosim, co robit. diky
nedava najavo, ze ma lubi
Sii, tak dík...Celkom mi to bodlo...teraz už idem k drobcom a budem čakať na ľadového kráľa. Tak zajtra sa znova ozvem...pá a pekný zvyšok dňa.
nieco na zasmiatie:))
Filozofia života
1. Ak sa k vám jedného dňa život otočí chrbtom, chyťte ho za zadok.
2. Psychiatri hovoria, že každá štvrtá osoba má nejakú mentálnu poruchu,
takže pokiaľ ste s troma priateľmi a nepozorujete nič zvláštneho, potom ten
blbec ste vy.
3. Na dosiahnutie cieľa je potreba snívať.
Takže sa na všetko vykašlite a bežte spať.
4. Keď je vám jedného dňa vaša milovaná osoba neverná a vy chcete vyskočiť z
okna, pamätajte: To, čo vám nasadili, sú parohy, nie krídla.
5. Sex je ako kartová hra - pokiaľ nemáte dobrého spoluhráča, potom je
lepšie mať dobrú ruku.
6. Ženy sú ako preklad z cudzieho jazyka. Tie dobré nie sú verné a tie verné
nie sú dobré.
7. Keď jedného dňa ucítite veľké prázdno - jedzte, je to hlad..
TAK JEDNODUCHÝ JE ŽIVOT
a preco to nespravis aj teraz! Nemusis odist len sa mu s tym tak medzi recou vyhradzaj. Snad sa spamata??!!
Aj ja som sa raz pokúsila o samostnatnosť. Keď som bola len s prvým dieťaťom, tak som to už nedokázala citovo zniesť, tú prázdnotu a odišla som od neho na tri či štyri mesiace.... A vtedy sa akokeby zobudil.Vyplakával mi, vyvolával, ako on nás k životu potrebuje, že načo je mu celý dom samému, on to robil pre nás, sľuboval mi hory, doly....dlho som odolávala a sama sebe vravela, never tomu, prejde mesiac, dva a znova budete tam kde ste boli..ale on len chodil za mnou kdekoľvek som sa ocitla, vyznával mi lásku, kupoval dary, konečne bol pozorný, milý, zrazu dokázal ma objať, pobozkať, toleroval čokoľvek som si na neho vymyslela, len aby som sa vrátila znova do tej zlatej klietky...a ja s hlavou v siedmom nebi, som znova naletela a vrátila som sa k nemu. A to bola chyba, ktorú ľutujem stokrát denne....
Lenže dokedy? Deti vyrastú, osamostatnia sa, budú mať svoj svet, život (aj keď s úchvatným vzorom svojích rodičov)...a kde budem ja? STará, zatrpknutá, vyťahaná matka, kuchárka, slúžka, .... v dôchodku
Hmmm, ako tak čítam, tak sa vo veľa veciach s Tebou stotožňujem. Aj ja som kozorožec a on vodnár a je to hrozné....obaja len vyčkávame (lebo ja si myslím, že žena má byť dobýjaná, a on zase je presvedčený, že ja ho musím obskakovať a byť vďačná za to, že máme kde bývať a za čo kupovať jesť). Takže obaja len čakáme, lebo ja som urobila rázny rez. ja som len dávala, dávala...a som úplne úplne vyžmýkaná...mne nikto nič nedáva. Aspoň že mám drobcov 4 a 2,5.
ja som samostatna az moc :-)po rozvode som zmobiliovala vsetky sily...lenze priatel mi vycital, ze sa tvarim ako by som nikoho nepotrebovala...tak som prestala a zaclenila som si do zivota xlapa...a takto to dopadlo :-)
jaj baby. preco sme na nich take naviazane? ja sa stale snazim viac osamostatnit. dufam len, ze sa mi to uz konecnce podari
a viete co ma SERE uplne najviac ??? aka som bola naivna, zwe tento muz bude dobrym otcom a partnerom ... ved prve manzelstvo je len na skusku...znova som uverila xlapovi, laska je slepaaaaa a dnes lutujem znova :-)