nedava najavo, ze ma lubi

Príspevok v téme: nedava najavo, ze ma lubi
wena

priatel mi nedava pocitit, ze ma lubi. nepovie mi, ze som mu chybala, alebo ze ma lubi... ked sa ho na to opytam,tak povie, ze jasne, ze ma ma rad. neviem preco ma s tym taky problem povedat mi nieco pekne, alebo mi dat pusu, objat ma... obcas to urobi, ale mne to nestaci. ked som mu o tom povedala, povedal, ze sa mu vidi, ze by som potrebovala drzat sa za rucicky a sepkat si sladke veci (obaja mame 23 a sme spolu takmer rok) a ze to robia ludia na zaciatku vztahu :( viem, ze ma ma rad, ale asi ako kazda zena potrebujem citit, ze ma partner lubi a stoji pri mne. som z toho velmi nestastna, myslim, ze ak sa to nezlepsi, tak sa s nim rozidem. poradte prosim, co robit. diky

sii

vies co vykasli sa na takeho zbabelca. Ako ta moze mat rad ked s tebou nechce byt??? To co je za hlaska ako dva tyzdne pred svadbou?? Ked niekoho lubis chces byt s nim kazdu minutku a sekundu o tom to totiz je. Nech si ide domov ale ked dojde naspat tak ty tam uz nebud. ja by som na tvojom mieste trucovala. By som sa neukazala vobec iba keby dosiel na kolenach ma prosil ze ci moze ostat so mnou na vikend. Co je to prosim ta za vztah?? Spytaj sa ho ci ma strach pred vaznym vztahom snad je tam pes zakopany.

wena

caute vstci. ako som si myslela, ze uz bude vsetko ok, tak som sa mylila. tento vikend sme sa velmi pohadali, lebo ja som chcela, aby so mnou ostal a on chcel ist domov. vykrical mi, ze on takto fungovat nebude a nechce, ze je to absolutne proti jeho voli. ze on to tu neznasa a vikendy chce travit doma, ze si chce oddychnut. nepristupil ani na to,z e by sme sli cez vik k nam, alebo k nim. vraj je to ako dva tyzdne pred svatbou. ziadne riesenie sme nenasli. co teraz? bude po jeho? bude chodit kazdy vik domov? a co ja? kompromis ziaden!!! :_(

katika88

Takto ti poviem, kazdy chlap ked sa maximalne zamiluje tak znesie svojej vyvolenej aj modre z neba.Moj priatel stale hovoril ze on je uz raz taky a ze on sa nezmeni a stale to melie dokola pritom uz dost veci na sebe zmenil, mozno si to ani neuvedomuje :-)skrátka vsetko sa da ked sa chce. Nielen zena je schopna spravit pre lasku vsetko, ale aj muz. Ja ti vravim ked uz moj sa zmenil tak potom uz kazdy sa moze lebo bol ozaj beznadejny pripad xixi.Jasneže nemyslim zmenu povahy ci celej osobnosti ale určité navyky sa u muza rozhodne zmenit daju ak mu zena da dostatok lasky a pocitu slobody tak ju neda za nic na svete!

Stainless

Baby, to mate tak. Chlapi su skor na prakticke prejavy lasky. Ako niektore pisali, da sa aj vychovat, ale bohuzial nie kazdy. Ak sa prejavuje viac cinmi, tak je to OK. Na pouzivanie slovicok ho musite naucit. Ked nie je chlap iniciativny, tak nech je zena, lebo je mozne,ze sa inak nicoho nedocka, no samozrejme, vsetko s mierou. Inak chlap vyciti isty sposob utlacanie, resp. poucovania.

katika88

Este dodam jednu naozaj pravdivu vec z vlastnej skusenosti, chlap ked je zalubeny tak urobi pre zenu svojho srdca uplne vsetko, jednoducho sa bude bat ze ta strati ak to ci ono pre teba nespravi a preto ta posluchne ako taky psik :-)mozno bude zo zaciatku trucovat ale potom tomu aj tak podlahne.Mne to zatial takto vychadza, teraz aby si zle nechapala ze je chudak pod papucou, to rozhodne nie ale proste viem si presadit svoje ak sa mi nieco vyslovene nepozdava.Taketo spravanie ake predvadza ten tvoj, sa neda tolerovat, musis ho naucit ako sa ma k tebe spravat a vyhovorky typu ze takto sa spravaju len cerstvi zalubenci, rozhodne neobstoja.Aj keby preslo XY rokov tak jeho city by rozhodne nemali ochladnut.Pravu lasku nenahloda ani zub času.Moji rodicia su mi toho jasnym prikladom.Majú uz 50 rokov a stale sa k sebe spravaju strasne zalubene, stale si volajú a hrkútajú si ako taki dvaja pubertaci
:-)