priatel mi nedava pocitit, ze ma lubi. nepovie mi, ze som mu chybala, alebo ze ma lubi... ked sa ho na to opytam,tak povie, ze jasne, ze ma ma rad. neviem preco ma s tym taky problem povedat mi nieco pekne, alebo mi dat pusu, objat ma... obcas to urobi, ale mne to nestaci. ked som mu o tom povedala, povedal, ze sa mu vidi, ze by som potrebovala drzat sa za rucicky a sepkat si sladke veci (obaja mame 23 a sme spolu takmer rok) a ze to robia ludia na zaciatku vztahu :( viem, ze ma ma rad, ale asi ako kazda zena potrebujem citit, ze ma partner lubi a stoji pri mne. som z toho velmi nestastna, myslim, ze ak sa to nezlepsi, tak sa s nim rozidem. poradte prosim, co robit. diky
nedava najavo, ze ma lubi
škoda že tu nie je a neodpovedá, najlepšie by bolo s ňou o tom pokecať...
Ta vidis tvoj sa doma prejavuje ale wenin nie a to by som asi nezniesla, ved co je to za laska ked ti jednak nepovie ze ta lubi a ani nijako inak to neda najavo...
To zase nie že by mi nedal pusu, tá musí byť každé ráno keď ma odprevádza do práce a tak isto aj keď prídem z práce, tak isto sú aj objatia. Je iné keď žena pociťuje inštinktívne chlad zo strany partnera.... čo môže byť aj prípad weny. ťažko sa k tomu vyjadrovať to vie najlepšie len ona.
No moj sa tiez na verejnosti neprejavuje ale v sukromi ano a neviem si predstavit ze by som toto pri partnerovi nemala.My dokonca nepotrebujeme ani sex, tak nam je spolu dobre ze sa do neho ani nehrnieme.Hanah chces povedat ze tvoj partner ta ani neobjima ani nic?Myslim v sukromi.Alebo to nevyjadruje len slovami,lebo ked je tak ta nechapem ako to mozes zniest ak mam byt uprimna.Slova my uz nechybaju ale ta neha by mi urcite chybala to uz by som sa necitila ani milovana.
katika88, chlapi sa hanbia ukazovať svoje city...Máš pravdu, mal by pusinkovať a mojkať ale nemusí to byť stále a hlavne to nerobia na verejnosti, tým by "páni" ukázali svoju slabosť, ver že oni to partnerke vynahradia inak. Ja mám tiež takého, nevie dať lásku najavo slovami ale dá mi aj to posledné a nikdy by som nemenila. Sme spolu preto že sa lúbime. :-))
Ale ak mam byt uprimna tak neviem co by som robila na mieste bab ktorych partneri sa neprejavuju ani cinmi,ani ich nepomojkaju ani neobjimu podla mna sa toto vydrzat neda. Pochopim este ked to nevie povedat slovami ale ked nema potrebu citit blizkost svojej partnerky tak to sa mi nezda ok ja by som v takom vztahu asi nevydrzala :-((
Hanah ved prave preto sa jej pytaj moj partner napriklad nevie vyjadrit lasku slovami mozem sa aj na hlavu postavit a nedockam sa ale zase cinmi to dokaze no aj na to som si ho musela vycvicit tak ze som mu povedala ze ked chce pusu alebo nieco ine tak nech to spravi on, nebudem predsa ja vsetko robit :-)predsa chlap by ta mal pusinkovat a mojkat si ta a nie zena sa furt vesat a prosit o laskavost.
Prečo hneď rozchod???? Nie každý chlap vie davať najavo svoje city, dokazuje to jednoducho inak. Nepotrebuje dokazovať že ťa lúbi, keby ťa nelúbil nie je s tebou. Práve naopak, poznám chlapov ktorí stále rozprávajú ako ľúbia, muckajú sa pred druhými, oslovujú sa krásnymi zdrobnelinkami aby všetci videli ako milujú svoju ženu /partnerku/ a pritom majú milenky. Nevravím sú aj výnimky, ale jednoducho každý chlap je iný. Takže ak si vo vzťahu spokojná a vadí ti na ňom len to, že ti stále nedokazuje svoju lásku.....určite by som to neriešila rozchodom.
Caute baby tak konecne opat ozila tato zaujimava tema.Vidim ze mnohe z vas to maju naozaj tazke.A wena ako si to ty poriesila?Ostavas s priatelom alebo sa s nim rozides?
dik aj tebe