MARTIN_242 kuk sem:-)

Príspevok v téme: MARTIN_242 kuk sem:-)
kacicka

ahoj, citam, ze dost vela radis na fore ohladom chudnutia a zdraveho zivotneho stylu. Velmi chcem schudnut, 5 dni sa snazim nejest sladke a ani ve,mi nezdrave jedla, chodim kazdy den na korcule na hodku a plavat na hodku. Ale potreovala by som niekoho, kto by mi poradil, ako sa stravovat, a podobne- mat niekoho "nad sebou", takeho pomocnika. Neujal by si sa ma???

Martin_242

tinka228: Klasik sú všeobecne vysokotučné syry.
Rátať stravu som si začal od vtedy, čo som zistil, že mám 92 cm v páse :)
Zhruba 3 týždne.
Neznamená to, že rátam každý deň, to vôbec nie, len vtedy, ak sa vyskytne nejaká nová potravina zaradená do jedálnička, ostatné mám zapísané a už si to aj približne pamätám, takže žiadna veľká matematika sa nekoná.

tinka228

ahojky tamarka, aj mne to tu veľmi pomáha, hoci nerátam ako nám radil Martin. Chlapi majú všeobecne väčšiu výdrž, trpezlivosť a vedia byť viac precízny. Jedného mám aj doma :-). Martin má povzbudzujúce odpovede a názory, aspoň mňa to veľmi posúva vpred.
Martin: musím sa teda lepšie pozrieť v obchode. ja mám tiež trojuholníčkový 140 g ale klasik. A nenapísal si, od kedy si si ty začal rátať jedlo. Len tak zo dňa na deň?

tamarka

pekny vecer vsetkym :) mam taky pocit ze martin ma dnes akusi dobru naladu alebo sa mylim?
no ja som dnes zhresila tiez.. dala som si milu aaaaa :)
jedla som podla tinkinej diety, ale pridala som si tam na desiatu activiu bielu a jablcko a na olovrant som si dala kalerabik :)
cvicila som tak ako som pisala a tak...soom spokojna celkom az na tu milu..ale tak zabijem sa? :)
myslim, ze tu dietu este zmenim a pridam nejake tie potraviny pretoze sa mi to zda malo... uvidim..skusim to vypocitat na tie vase kJ a uvidim co s tym.. inak strasne mi pomaha co to tu pisete.. pomaly sa na to preorientujem asi aj ja.. a neuverite, ale dokonca mojho tatinka som presvedcila aby skusil cierne pecivo a chutilo mu! :D

Martin_242

Klasický trojuholníkový, 140 gramov.
Apetito 26% t.v s. je jeho celý názov.

Poprípade aj Apetito Light (Nie Apetito Lunex Light!) je fajn.

B: 16,5g
S: 6,2g
T: 7g

582 kJ

tinka228

Veď hej. Ale aký to má obal, príp. prívlastok. Ja mám klasik. Syrov Apetito je veľa. Trojuholníčky? Plátkový?...

Martin_242

tinka228: No vidíš, ja som Ti odporúčal Apetito 26% tuku v sušine, ten má podstatne menej kJ.

Bielkoviny: 18,6g
Sacharidy: 2,4g
Tuky: 6,4g

Energetická hodnota v 100g: 600 kJ

Martin_242

RNG: Opäť máš pravdu, ale ja tento režim plánujem držať len 3 mesiace, potom samozrejme príjem tukov patrične zvýšim, akonáhle dosiahnem požadovaný úbytok tuku aj skôr, tak túto diétu skrátim.
Naozaj veľmi dobre funguje na úbytok prebytočného tuku.
Od Teba si samozrejme poradiť nechám v čomkoľvek.
Denne zjem tak 5 gramov lecitínu, aj to je tuk :)
Takže môžem zvýšiť príjem tukov vo forme omegakyselín?
Taká lyžica olivového oleja denne môže byť?
Poprípade orechy?
Toto naozaj zanedbávam, priznám sa...