ahoj, citam, ze dost vela radis na fore ohladom chudnutia a zdraveho zivotneho stylu. Velmi chcem schudnut, 5 dni sa snazim nejest sladke a ani ve,mi nezdrave jedla, chodim kazdy den na korcule na hodku a plavat na hodku. Ale potreovala by som niekoho, kto by mi poradil, ako sa stravovat, a podobne- mat niekoho "nad sebou", takeho pomocnika. Neujal by si sa ma???
MARTIN_242 kuk sem:-)
martinko, dik za link, uz je medzi oblubenymi, :-)
tinka tak ja tiez doma nerada cvicim,ale nerada chodim niekam sama,ale o to by neslo,ale napr. chcela som chodit na pilates, to je take kludne cvicenie,ale u nas sa neviem dopracovat ci sa vobec niekde cvici, ani na nete, nic proste, a tak. Aerobic ma fakt vobec nebavi, radsej by som cvicila o hodinu dlhsie,len nech sa tam neskace, vseobecne nenavidim beh-raz ma ucitelka na strednej nutila behat 1500m , sice som zabehla v poho,ale potom som odpadla. Asi mam voci tomu preto averziu. NO ale to je jedno. A co studujem? NO nic pre zeny. TEchnicku fakultu- tak si vies predstavit. Sice bude zo mna manazer kvality,dost sa teraz zhanaju ludia z tejto oblasti,ale technicka je technicka a dost narocna.aj ke dpovodne som mala ine plany,ale clovek mieni a pan Boh meni ako sa vravi:-)
No to je fakt, že som to robila zle :-). Vyskúšam to. Ale až keď ma prestane bolieť ruka lebo ak by som na ňu spadla asi to nepredýcham.
Neboj kacicka to zvládneš. A čo študuješ?
no vidíš kacicka a ja by som radšej šla na také tae-bo ako doma sama fučať. Lenže ja už som raz taká, plná predsudkov a nemôžem sa zbaviť pocitu,že by tam všetci na mňa kukali...
no tinka, veru treba radsej k dr. JA to len odkladam, aj tak viem ze nic neporiesi. U nas v rodine maju z maminej strany vsetci problem s chrbticou a s kostami vseobecne. Mne sa uz jedna kosticka odvanovala na nohe, som bola na operacii,ale to je uz nejakych 7 rokov dozadu.Ale nechcem dopadnut ako moja tetula (uz neboha), ze budem musiet nosit nakrcnik-ci ako s ato vola, leo mala chuda taku krcnu chrbticu, ze bez neho by neudrzala hlavu. No uvidime, ale snad sa mi to tym plavanim vylepsi:-) Ucenie si nezavidim ani ja sama, hlavne ze je tam jeden predmet ktory je uplne malina, ten ma bavi a dalsie 3 hruuuuuza, uz teraz sa bojim, brr
Martin ja som to na tej fitlopte skúšala tiež kvôli bolesti chrbta. Len sa mi to zdá ľahšie ako klasicky na zemi. Alebo to nerobím dobre?
inak fit loptu nemam, ale chcela som si nejaku obstarat a par krat ist aj normal do telocvicne zacvicit. Ale zrusili tam cvicenie s fitloptou. :-( ja velmi nemusim taky aerobic,alebo tae-bo, skor by som uprednostnila nieco kludnejsie ale ucinne. Ak vyda cas,urcite sa po niecom poobzeram. Niekedy som sa venovala sportovaniu,ale to uz je nejaky ten rocik.