ahoj, citam, ze dost vela radis na fore ohladom chudnutia a zdraveho zivotneho stylu. Velmi chcem schudnut, 5 dni sa snazim nejest sladke a ani ve,mi nezdrave jedla, chodim kazdy den na korcule na hodku a plavat na hodku. Ale potreovala by som niekoho, kto by mi poradil, ako sa stravovat, a podobne- mat niekoho "nad sebou", takeho pomocnika. Neujal by si sa ma???
MARTIN_242 kuk sem:-)
Aj tebe prajem kacicka, sladké sníčky. Ja budem spať ako na tŕňoch lebo malý sa furt pretáča na bruško a bojím sa, že sa zadusí. Už som ho bola pretáčať na chrbátik trikrát. Tak dobrú nôcku a zajtra napíšem čo som jedla.
tinuska, ak sem nakuknes, tak ti prajem peknu noc a krasne sny. :-)
no su aj mlade ucha sikovne, akoze ja sa dokazem rychlo ucit pokial som v tom prostredi a vidim o co tam ide (prepac ze az teraz pisem,ale rozpravala som sa s bratom:-)))). No ale uvidime co bude este dalej. ZAjtra sa co chystas papat? JA este neviem ale na ranajky si dam asi musli, dnes som si ratala KJoule a bolo to v ramci nrmy, taka si to narychlo spapam, potom rychlo na plavaren, do prace, vecer zase na plavaren a este kopec povinnosti zajtra:-( Uf a este sa aj ucit:-( tak sa mi nechce ze az hruza
no našu firmu tiež robí mladé ucho zo školy.... a celkom v poho
no neviem ci ma ta praca bude bavit,ale chce to poriadne studovat a studovat,ale my mame iba take zameranie, v podstate sa neucime ISO normy a podobne veci, mame v podstate veci o materialoch, strojoch, motoroch, nejake elektricke veci, no rposte technika. Ale je pravda, ze takyto ludia su ziadani, aj ked neviem si to predstavit robit bez praxe- mlada zaba celkom vyjdena zo skoly
No tak to je teda riadna gumáreň. Viem o tom dosť z roboty. Keď sme prechádzali ISO certifikáciou. No fakt je to hrúza. Ja som bola ORD (oddelenie riadenia dokumentácie). No a ešte keď začali do toho miešať tú archiváciu dokumentov... No ale to sa nakoniec zrušilo. Chvalabohu. Ale zas na druhej strane ľudia s touto profesiou sú dnes veľmi žiadaní. Takže do budúcna to máš v suchu...
hej tinka zahrna to iso, mam aj nejaky crtifikat,ale ani neviem ako som ho urobila:-)) no a MArtin pekne sny prajem:-)
aj tebe Martin
To ako manager kvality, myslíš niečo ako s ISO?