MARTIN_242 kuk sem:-)

Príspevok v téme: MARTIN_242 kuk sem:-)
kacicka

ahoj, citam, ze dost vela radis na fore ohladom chudnutia a zdraveho zivotneho stylu. Velmi chcem schudnut, 5 dni sa snazim nejest sladke a ani ve,mi nezdrave jedla, chodim kazdy den na korcule na hodku a plavat na hodku. Ale potreovala by som niekoho, kto by mi poradil, ako sa stravovat, a podobne- mat niekoho "nad sebou", takeho pomocnika. Neujal by si sa ma???

tinka228

Aj tebe prajem kacicka, sladké sníčky. Ja budem spať ako na tŕňoch lebo malý sa furt pretáča na bruško a bojím sa, že sa zadusí. Už som ho bola pretáčať na chrbátik trikrát. Tak dobrú nôcku a zajtra napíšem čo som jedla.

kacicka

no su aj mlade ucha sikovne, akoze ja sa dokazem rychlo ucit pokial som v tom prostredi a vidim o co tam ide (prepac ze az teraz pisem,ale rozpravala som sa s bratom:-)))). No ale uvidime co bude este dalej. ZAjtra sa co chystas papat? JA este neviem ale na ranajky si dam asi musli, dnes som si ratala KJoule a bolo to v ramci nrmy, taka si to narychlo spapam, potom rychlo na plavaren, do prace, vecer zase na plavaren a este kopec povinnosti zajtra:-( Uf a este sa aj ucit:-( tak sa mi nechce ze az hruza

kacicka

no neviem ci ma ta praca bude bavit,ale chce to poriadne studovat a studovat,ale my mame iba take zameranie, v podstate sa neucime ISO normy a podobne veci, mame v podstate veci o materialoch, strojoch, motoroch, nejake elektricke veci, no rposte technika. Ale je pravda, ze takyto ludia su ziadani, aj ked neviem si to predstavit robit bez praxe- mlada zaba celkom vyjdena zo skoly

tinka228

No tak to je teda riadna gumáreň. Viem o tom dosť z roboty. Keď sme prechádzali ISO certifikáciou. No fakt je to hrúza. Ja som bola ORD (oddelenie riadenia dokumentácie). No a ešte keď začali do toho miešať tú archiváciu dokumentov... No ale to sa nakoniec zrušilo. Chvalabohu. Ale zas na druhej strane ľudia s touto profesiou sú dnes veľmi žiadaní. Takže do budúcna to máš v suchu...

kacicka

hej tinka zahrna to iso, mam aj nejaky crtifikat,ale ani neviem ako som ho urobila:-)) no a MArtin pekne sny prajem:-)

Martin_242

Za nič :) pekne študujte...

Babule, ja už idem do postele, vzhliadnem svoj obľúbený seriál, najem sa a šup spať, tak vám prajem dobrú noc!