ahoj, citam, ze dost vela radis na fore ohladom chudnutia a zdraveho zivotneho stylu. Velmi chcem schudnut, 5 dni sa snazim nejest sladke a ani ve,mi nezdrave jedla, chodim kazdy den na korcule na hodku a plavat na hodku. Ale potreovala by som niekoho, kto by mi poradil, ako sa stravovat, a podobne- mat niekoho "nad sebou", takeho pomocnika. Neujal by si sa ma???
MARTIN_242 kuk sem:-)
barbinka: a kde berieš tú teóriu, že po piatich dňoch sa napcháme sladkosťami. Podľa seba súdim teba?? Ja totižto sladkosti (ako je čokoláda, keksíky) ani moc nemusím. To mi fakt nechýba. jediné čomu zo sladkostí nedokážem odolať sú koláče. A k tým sa dostanem fakt iba raz za čas. A keď si dám, komu tým škodím. Martinovi? Za to že nám radí ako chudnúť? Nie, iba sama sebe a som si toho vedomá.
Martin: klamala by som, keby som tvrdila, že taký metabolizmus nezávidím. Osobne som mala spolužiačku, ktorá zjedla na desiatu, to čo ja nie za celý deň a bola ako prútik. No čo už, bojujem ďalej. Ako som už, ale napísala, nejde mi až tak o estetický výsledok ako o praktický.
Inak tu v susednej téme si radil nejakej dievčinke zvýšiť sacharidy lebo jej stagnuje váha? Mne tiež. To sa mám akože trošku prejesť (jeden-dva dni) a potom znovu dietka?
Martin_242: ja som sa neprišla chváliť, len som ti chcela ukázať, že nič netreba počítať. a ešte jedna vec. ja nedržím žiadnu čokoládovú diétu. lenže tieto baby si budú 5 dní počítať kalórie a potom sa natlačia sladkosťami, lebo im to bude chýbať. a tomu ver. baby majú radi sladké.
Ahojte
Barbinka: no to ti môžme len závidieť, taký metabolizmus a celkovo organizmus. Martin má pravdu, že to nie je jednoduché pre kažkého schudnúť. Ako som tu už písala, ja bojujem s kilami celý život a celkom úspešne sa mi to darilo až kým som neotehotnela. NO a tie kilá sú teraz nejaké "iné", držia sa ma ako kliešť :-)). Ja som 05.05. začala s octovou diétou a k dnešnému dňu mám dole 4 kg (bohužiaľ už pár dní sa moja váha nehýbe). Ale nevzdávam to. A kJ denne nerátam. Nechcem sa vyhovárať, ale fakt na to nemám čas. Len si dávam pozor na to, čo jem. A je to iné chudnúť pri tvojej váhe a pri mojej. Ja som mala na začiatku 93 kg, teraz 89. Do septembra potrebujem nutne ešte aspoň 10, aby som sa zmestila do šiat. Vydáva sa sestra. Takže ako ti odpísal Martin, tešíme sa s tebou, len mi tá tvoja správa prišla zase ako "podrypnutie" od štíhlej vyšportovanej ženy voči nám "slaninkovým" tučkom.
MYSLELA SOM TO TAK ZE K SVACINE JEDNO K OBEDU JEDNO A ESTE AJ VECER JEDNO , TAKZE DOKOPI AZ TRI
AHOJ MARTIN
mam jeden problem, no vlastne to ani neni problem ale skor moj prehresok, ja na desiatu, potom aj k obedu a dokonca aj vecer musim zjest aspon jedno jablko, viem ze to neni urcite spravne, ale moje telo potrebuje asi neaky cukor alebo nieco lebo predtym som jedla dost vela sladkosti. Je to naozaj az take zle? pripadne, cim jablka nahradit?? Dakujem velmi za odpoved, dufam ze mi pomozes:)
barbinka: Tak trošku nechápem zmysel Tvojho príspevku, v ničom nechceš poradiť, len si sa prišla pochváliť.
Tešíme sa s Tebou, ale nechci pomne, aby som dievčatám radil, aby nič nedodržiavali, jedli, čo sa im zachce a dávali si každý druhý deň čokoládu a z napchávania samé od seba chudli.
Niekomu, kto má rýchly metabolizmus sa ľahko vraví, pretože to naozaj ľahké je.
Ale založ si vlastnú tému a poraď ostatným, ako na to, určite budeš mať úspech s "čokoládovou diétou".
Martin_242: a ja už mám dole 5,1 kg, teraz mám váhu 56,6kg. takže už len 1,6 kg. a dodržujem diétu od 14. apríla. a NEMUSÍM si počítať žiadne kalórie ako im radíš. a to som kopu veci z toho nedodržala. každý druhý deň si dávam polku horkej čokolády. možno aj preto mi to tak ide, že športujem. weeeej, teším sa. a nemám ani ovisajúce svalstvo, ale pekne pevnú postavu.
Ďakujem za rady, idem si už ľahnúť. Dnes som mala hrozný deň. Dobrú noc.
Takže radšej bez, úplne horkú.