MARTIN_242 kuk sem:-)

Príspevok v téme: MARTIN_242 kuk sem:-)
kacicka

ahoj, citam, ze dost vela radis na fore ohladom chudnutia a zdraveho zivotneho stylu. Velmi chcem schudnut, 5 dni sa snazim nejest sladke a ani ve,mi nezdrave jedla, chodim kazdy den na korcule na hodku a plavat na hodku. Ale potreovala by som niekoho, kto by mi poradil, ako sa stravovat, a podobne- mat niekoho "nad sebou", takeho pomocnika. Neujal by si sa ma???

suns

Martin_242 tak aj ja ti napišem:) neukameňujte ma, ale mam 20 rokov, 45 kil a (iba:) 160 cm... chcela by som trochu ženskejšie tvary v hornej časti.. ak priberiem, zväčšia sa mi i prsia?? :O ja mám totiž tak dobrý metabolizmus, že zjem hocičo, a nepriberiem.. tak ako? nejaké coctaily? alebo nič? vďaka

siskaa

tinka, ananas uplne vyluc zo stravy, pravdepodobne tvoj zaludok nedokaze spracovat enzym bromelain. Ja som tiez jedla ananas, myslela som si, ze ako sa zdravo stravujem, nakoniec mi bolo po zjedeni ananasu tak zle, ze som skoro od krcov odpadla, odvtedy, su to uz asi dva roky, mam zaludocnu sliznicu oslabenu

tra,la,la

janka 1985 ::: mohla by som ta poprosit o tu dietu co mas???? prosim...napis ju sem ak sa ti teda bude chciet...dakujeeeem

Martin_242

tinka228: Ahoj, no ak Ti ananás nerobí dobre, nejedz ho.
Daj si namiesto neho nejaké iné nízkokalorické ovocie, napríklad egreše, broskyne, granátové jablko, grep, jahody, kiwi - naozaj takmer čokoľvek.

janka1985: Ahoj, naozaj, pre Tvoj telesný typ je chudnutie asi najťažšie, nakoľko telo ukladá tuk hlavne v oblasti bokov a stehien, ťažko sa ho zbavuje a ľahko zasa naberá, ako si sama zistila.
Tu pomôže bohužiaľ len trvalé obmedzovanie sa a kontrola stravy a pravidelné cvičenie.
Ale tá pevná vôľa je základ.
Treba si ale uvedomiť, že náš telesný typ nezmeníme a nikto nevraví, že pekné sú len ženy s úzkymi bokmi a podobne.
Ale k téme: vidíš sama, že sa to dá, takže pokračuj tak, ako minule, pomaly schudni a drž sa zdravej stravy i naďalej, neexistuje nič, čo by Ti po schudnutí udržalo pnavždy peknú postavu, jedine vlastným pričinením a sebakontrolou sa môžeš udržovať.

janka1985

Ahoj martin_242,prosím poraď mi,ako sa dá schudnúť pri postave typu hrušky,teda širšie boky a podobne.Pred rokom som schudla zo 73kg na 62kg,vylúčila som si sladkostimastné jedlá,ale neskor u mňa nastal jo-jo efekt.a už nemám toľko pevnej vôle ako predtým.Napíš mi na môj e-mail:janka1985@atlas.sk

tinka228

Ahojky. Martin, prosím ťa nevieš mi poradiť čo by som si mohla dať namiesto ananásu? V tej mojej diete sa v utorok večer má jesť ananás a mne vždy tak bolo zle od žalúdka až hrúza. A dnes to bolo také zlé, že som musela zjesť aspoň jeden rožok. S časti pomohlo. Mne to pripadá akoby mi ten ananás bol "ťažký" na lačný žalúdok. Čo by som si mala teda dať namiesto ananásu? Ď.

Martin_242

l.inda: Ak si zadovážiš nejakú výbavu, tak ani nie.

tinka228: Ahojček Tinka, zeleninový šalát je niečo, kde je zmiešaná akákoľvek zelenina, medze sa tomu neklamú, daj si tam, čo Ti chutí.
Aj varená môže byť, ale surová je najzdravšia, ale veď to predsa vieš.

tom: Musíte mať naozaj "obrovský" predaj tých vašich falzifikátov, keď tak nutne musíte spamovať všemožné fóra a občianske inzercie...
To aj svedčí o serióznosti vašej "firmy", alebo ako inak nazvať tú vašu zlodejinu...

l.inda

martin,to o com pises samozrejme tvori zaklad mojho prijmu bielkovin povedla prijmu rastlinnych bielkovin.tu stranku co si mi poslal vlastne poznam ale nijak moc mi nepomohla.plnohodnotne cvicit v domacom prostredi bude dost namahave...

tinka228

Ahojky Martin. Dnes som začala znovu s diétou. Aj keď minulý týždeň som mala tiež taký diétnejší. Žiadne prejedanie, ani sladkosti. Chcem sa spýtať, čo sa podľa teba rozumie pod zeleninovým šalátom. Väčšina si predstaví paradajky, papriku, uhorku, cibuľku, čín. kapustu, reďkovku. Môžem si spraviť aj karfiol, brokolicu, mrkvu a kaleráb? Zjem to aj surové, ale môžem aj varené?

Martin_242

l.inda: Ja síce vegetarián niesom, ale najväčšie množstvo bielkoviny prijímam z mliečnych výrobkov - napríklad Bánovecké alebo Olomoucké sýrečky majú v jednom 100g balení 30 gramov kvalitnej bielkoviny, žiadne sacharidy ani tuk.
Takisto aj nízkotučné syry majú často nad 15g bielkoviny na 100g hmotnosti.
O tvarohu ani nehovorím, v kvalitnom nízkotučnom tvarohu je okolo 20g bielkoviny na 100g.
Skús trošku pridať a budeš mať ešte väčšiu silu :)