ahoj, citam, ze dost vela radis na fore ohladom chudnutia a zdraveho zivotneho stylu. Velmi chcem schudnut, 5 dni sa snazim nejest sladke a ani ve,mi nezdrave jedla, chodim kazdy den na korcule na hodku a plavat na hodku. Ale potreovala by som niekoho, kto by mi poradil, ako sa stravovat, a podobne- mat niekoho "nad sebou", takeho pomocnika. Neujal by si sa ma???
MARTIN_242 kuk sem:-)
tinka228 a kacicka: Ahojte, dva dni som bol mimo, vidím, že sa každá držíte po svojom :)
tinka228: Ja moc na tie dva týždne nespolieham, skôr by som zdravo jedol stále a raz za týždeň zhrešil, je to lepšie ako povoliť na týždeň.
kacicka: Povybavuj si, čo je treba, keď nieje času, nedá sa moc myslieť na nejakú stravu, chápem to.
no...ja som zacala s tym, ze som do svojho jedalnicka dala obrovsky kopec zeleniny a vylucila som biele pecivo a mastne jedla... sladkost si obcas dam, pretoze mne jablko nestaci na svoj hlad po niecom sladkom... ale uz pomaly obmadzujem aj tu cukrovinku... a pohyb...keby sa mi tak chceeelo a keby bolo pocasie na to.. minuly tyzden som chcela chodit na bycikel, ale ako na potvoru kazd den prsalo... som mala volno celyy week, a takto som musela trcat doma... tento sa ma zevraj vyjasnnit, ale ja mam kopec ucenia.. tak neviem ci to nenecham az na leto.. ale aspon ze som zacala s tou stravou :)
tamarka: ja držím 90-dňovú rozlišovaciu diétu, no veľa vecí nedodržujem, troška som si ju upravila. a ešte k tomu ja aj dosť športujem.
barbinka...pisala si niekedy ze ako sa ti to podarilo? ak ano, napis pls nazov temy..ak nie, mozes napisat este raz :) vdakaa :)
sacharidove vlny?????????????????????????????????????????????? ???? tak to ani neskusaj je to pre skusenych sportovcov, alebo pre niekoho kto sa v tom zaj vyzna...... len zbytocne priberies
ahojte Tinka a MArtinko:-) nemala som kedy sem skocit,lebo s atsale len nahanam. Aj to tak vyzera, pocitat nepocitam, plavat som nestihla ani jeden den za tento tyzden a padnem vecer do postele ako drevo, vcera som uz o 9tej bola mrtva a zaspavala po sediacky. Xo s atyka jedla, je to strasne, napcham sa tym co mam po ruke a väcsinou je to pecivo,lebo nic nestiham, hamba velka. Este mam pred sebou 2 taketo dni nabite, takze sa velmi netesim,ale potom zacnem aj pocitat, radsej ani na vahu nejdem:-( viem ze ani gram dole nie je.Ale nevadi, nebudem sa nikam ponahlat a pomalicky to pojde dole, chce to len disciplinu a v mojom pripade trochu casu:-( no ale drzte mi palce, som teraz na nervy a stale somhladna, neviem co mi je:-( ale chcela som vas hlavne pozdravit, zajtra sa ozvem akos a dari:-) Idem spinkat bo uz ledva pozeram do monitoru. Pekne sny
No veď mi asi nič iné neostáva len vydržať. Aj keď malú dávku trpezlivosť by som potrebovala :-)). Od pondelka mi začnú znova dva týždne diéty, tak že sa na to spolieham. A čo potom? Mám si dať znovu týždeň pauzu a potom znovu dva týždne diéta a takto dookola kým nebudem spokojná?
tinka: Keď telo stagnuje, zvyknú sa robiť tzv sacharidoové vlny, každý deň pridávaš, začínaš od 50g sacharidov denne.
Trvá to 5 dní a potom od znova.
Lenže takéto niečo je nutné prepočítať a to sa Ti nechce a bez toho sa do toho nepúštaj ani náhodou, lebo zbytočne priberieš.
Drž sa zdravého jedálnička a vyčkaj času, u Teba to chce veľa času, neboj, veľmi dôverne poznám typ metabolizmu ako máš Ty :)
Barbinka: ja nerátam. už som to písala.
tinka: však rob si čo chceš, rátaj si pekne ďalej. zrejme si to nepochopila ten môj príspevok. už kašli na to.