Mám 21 rokov, a už dlho rozmýšlam nad laserovou operaciou očí. Nechcem do toho skočit naslepo, rád by som počul vaše názory, dobré prípadne zlé skúsenosti. Otec ma odhovára a očný lekár povedal že by som mal radšej počkat kým doštudujem. Ale to môžu byť daľšie 3 roky... btw mam cca 3,5 Dioptrie na oboch očiach
Laserova operácia očí
Cicilka lekari myslim ze vedia kedy su tie kontroly potrebne a preto ich tak robia :) prva kontrola musi byt bezprostredne po zakroku, dalsia je 4.den po zakroku a potom po prvom alebo druhom mesiaci po zakroku. Je naozaj podstatne aby ich clovek absolvoval aby vedel ci je vsetko ok :)
dobre rastlinocka ale po akom case treba tie dalsie kontroly absolvovat? to je po nejakych mesiacoch po operacii ci az po rokoch? ja si myslim ze by bolo lepsie keby taketo kontroly sa robia az po rokoch.
jasné, že pred zákrokom musíš isté vyšetrenia absolvovať. Ide hlavne o predoperačné vyšetrenie, potom vyšetrenie tesne pred zákrokom a potom ovšem kontroly. Tých je niekoľko a prvá je hneď po zákroku. Ale netreba mať z toho nejaké zbytočne obavy :)
majusaa to máš pravdu :) kotros áno je to len v rámci možností prístroja. Ale myslím, že to je taktiež veľmi výhodná ponuka. Lebo keby niečo, tak aspoň máš istotu, že to môžeš riešiť u nich a bez problémov.
v ramci moznosti pristroja? to co tym myslis?
co mi povedali? tak ono je to dost individualne. Kazdemu sa zrak inak meni inak kazi alebo ako to povedat. Ale ja som spokojny ze uz vidim tak ako kedysi. Bolo to pre mna neskutocne vykupenie ;)
erikuska myslim ze zaruka co sa tyka takejto operacie je len dovtedy pokial je to v ramci moznosti pristroja, nie? :) ale mamina je po operacii uz peknych par rokov a nemala problem ze by musela ist nieco kvazi reklamovat alebo co.