Mám 21 rokov, a už dlho rozmýšlam nad laserovou operaciou očí. Nechcem do toho skočit naslepo, rád by som počul vaše názory, dobré prípadne zlé skúsenosti. Otec ma odhovára a očný lekár povedal že by som mal radšej počkat kým doštudujem. Ale to môžu byť daľšie 3 roky... btw mam cca 3,5 Dioptrie na oboch očiach
Laserova operácia očí
erikuska určite by bolo fajn keby si nad tým len nerozmýšľala ani si neuvedomuješ ako ti to môže zmeniť život k lepšiemu ;) bez záruky to vychádza necelých 400 euro..ale osobne si myslím, že stojí za to si priplatiť a mať aj záruku :) no nie?
jasne, musim to prelustrovat cele, co bude najlepsie a najvyhodnejsie. Ruzomberok co sa tyka lekarov tak som pocula mnohych ludi, ze si chvalili.. Bola by som rada keby som to uz mala za sebou :)
neviem, ja som to nejako neskúmala koľko je v Ružomberku kliník čo robia laserovú operáciu, ale myslím, že k Spinnu by si sa dostala asi najskôr :) vyskúšaj pozrieť ponuku, ceny a uvidíš či ti budú po tejto stránke vyhovovať či nie. My si nemáme na čo sťažovať.
rastlinocka a ako je to potom po operacii? musis ist na nejaku kontrolu a podobne?
mala_sovicka nic sa nedeje, len v Ruzomberku je urcite viac klinik nie? tak aby som mala prehlad, ze po akej sa obzriet :)
pre erikuska - to som nenapisal? prepac, je to uz cez rok, ja si taketo veci presne nepamatam to moja zena bude vediet aj presny datum aj cas :) ale stale vidim rovnako dobre ako skoro hned po operacii. Po pravde okuliare nosit by som uz nezvladol, takto je mi oooovela lepsie.
bola by škoda, keby si o tom len premýšľala. Po lasere je to sto a jedno, to ozaj. Nechcela som tomu veriť až kým som to nezažila sama na sebe :)
@erikuska mňa stál zákrok 533euro, ale s tým, že je v tom aj doživotná záruka a ako darček som dostala slnečné okuliare, čo ma tiež veľmi potešilo :) potom je este nizsia cena ale v tej nie je tá záruka preto som išla radšej do tejto druhej varianty. Ja sa Ti nečudujem, tiež som si tým prešla. A teraz to sa ani porovnať nedá aký veľký je to rozdiel.