Laserova operácia očí

Príspevok v téme: Laserova operácia očí
matelko

Mám 21 rokov, a už dlho rozmýšlam nad laserovou operaciou očí. Nechcem do toho skočit naslepo, rád by som počul vaše názory, dobré prípadne zlé skúsenosti. Otec ma odhovára a očný lekár povedal že by som mal radšej počkat kým doštudujem. Ale to môžu byť daľšie 3 roky... btw mam cca 3,5 Dioptrie na oboch očiach

rastlinocka

erikuska určite by bolo fajn keby si nad tým len nerozmýšľala ani si neuvedomuješ ako ti to môže zmeniť život k lepšiemu ;) bez záruky to vychádza necelých 400 euro..ale osobne si myslím, že stojí za to si priplatiť a mať aj záruku :) no nie?

majusaa

jasne, musim to prelustrovat cele, co bude najlepsie a najvyhodnejsie. Ruzomberok co sa tyka lekarov tak som pocula mnohych ludi, ze si chvalili.. Bola by som rada keby som to uz mala za sebou :)

mala_sovicka

neviem, ja som to nejako neskúmala koľko je v Ružomberku kliník čo robia laserovú operáciu, ale myslím, že k Spinnu by si sa dostala asi najskôr :) vyskúšaj pozrieť ponuku, ceny a uvidíš či ti budú po tejto stránke vyhovovať či nie. My si nemáme na čo sťažovať.

erikuska

bugino, nie nanapisal, alebo som si to nevsimla? :) A co Ti povedali? casom sa to moze zhorsit ci nemalo by sa? To ti verim, okuliare su velka otrava :(

majusaa

mala_sovicka nic sa nedeje, len v Ruzomberku je urcite viac klinik nie? tak aby som mala prehlad, ze po akej sa obzriet :)

bugino

pre erikuska - to som nenapisal? prepac, je to uz cez rok, ja si taketo veci presne nepamatam to moja zena bude vediet aj presny datum aj cas :) ale stale vidim rovnako dobre ako skoro hned po operacii. Po pravde okuliare nosit by som uz nezvladol, takto je mi oooovela lepsie.

biatlonistka7

bola by škoda, keby si o tom len premýšľala. Po lasere je to sto a jedno, to ozaj. Nechcela som tomu veriť až kým som to nezažila sama na sebe :)

erikuska

tak s tou zarukou je to super, bez nej by to stalo asi kolko? ja som myslela, ze to bude stat viac, ale to tolko nie je :) celkom si ma s tou cenou aj potesila. Asi to predsalen nezostane v rovine premyslania.

rastlinocka

@erikuska mňa stál zákrok 533euro, ale s tým, že je v tom aj doživotná záruka a ako darček som dostala slnečné okuliare, čo ma tiež veľmi potešilo :) potom je este nizsia cena ale v tej nie je tá záruka preto som išla radšej do tejto druhej varianty. Ja sa Ti nečudujem, tiež som si tým prešla. A teraz to sa ani porovnať nedá aký veľký je to rozdiel.