Laserova operácia očí

Príspevok v téme: Laserova operácia očí
matelko

Mám 21 rokov, a už dlho rozmýšlam nad laserovou operaciou očí. Nechcem do toho skočit naslepo, rád by som počul vaše názory, dobré prípadne zlé skúsenosti. Otec ma odhovára a očný lekár povedal že by som mal radšej počkat kým doštudujem. Ale to môžu byť daľšie 3 roky... btw mam cca 3,5 Dioptrie na oboch očiach

Raddii

Vieš čo vybrali sme si zatiaľ jednu kliniku z Ružomberku a jednu z Bratislavy. To aké bude konečné rozhodnutie ešte neviem, chceme si ešte nejaké veci zistiť, čo sa týka tohto zákroku, že aký je rozdiel medzi nimi, ako to je s pooperačným zotavovaním a podobne. A uvidíme :)

Marion25

andrea myslíš, že týmto svojím komentárom si niekomu pomohla? :) nemyslím si...
biatlonistka to je presne to o čom som aj ja písala...nejde o to kde klinike je ale akých lekárov má. Akú prax majú akí odborníci sú, to je to najdôležitejšie, nie kde sa nachádza :)

andrea000

Dobrý deň, prosím Vás aby ste venovali chvíľku svojho času vyplneniu tohto krátkeho dotazníka, budem Vám vďačná. Ďakujem. :)
www.survio.com

misicka333

Stanka - nemyslim si ze nejako by si sa rizik mala bat ak by si si zvolila kliniku, ktora ma dlhe roky praxe. Myslim teda tych lekarov :) Moj muz podstupil laserovu operaciu, tiez na zaciatku sa bal ze co ak bude horsie vidiet a neviem co a teraz sa na tom vsetkom akurat tak smeje a dakuje mi ze som ho "donutila" aby do toho isiel.

biatlonistka7

Súhlasím s tým že nie je dôležité kde klinika je ale je podstatné akí lekári na nej sú, aké majú skúsenosti. Mne operáciu robili v Ružomberku v Spinne a aspoň podľa známych, ktorí takýto zákrok podstúpili síce niekde inde mám pocit, že som sa dobre rozhodla. Nemala som žiadne problémy, komplikácie a podobne ako napríklad kamoška, ktorej oči robili v Bratislava a mala problémy so suchosťou a podobne...

Marion25

Karolinka ty síce odporúčaš kliniku v BA ale podľa mňa je viac lepších kliník aj keď nie zrovna v Bratislave. To že nejaká klinika je v hlavnom meste vôbec o ničom nesvedčí a už vôbec nie o kvalite. A práve kvalita je to, na čom by ľuďom rped takýmto zákrokom malo záležať :)

sonicka_s

ano, je to novsia technika na vysterenie sietnice, aby zistili podrobnejsie informacie, je to chvalabohu bezbolestne a nijak ta to neobmedzi, nemaju to ale vsade co som pocula,

Karolinka1

ja by som jednoznacne volila sukromne kliniky, jednadnak pre modernejsie vybavenie, beru vas hned na objednanie nemusite cakat cely den kym vas zoberu, ja som bola na operacii, jednoznacne v tomto pripade doporucujem ak ste v blave tak xcelens kliniku

tomino874

zúžili ste výber? a na ktoré kliniky ak ti nevadí mi to napísať?
Stanka nemyslím si, že také niečo sa stáva nejako často, pretože tí lekári už pred zákrokom vidia a vedia, akému človeku vedia pomôcť, ktorého problém je ešte riešiteľný a ktorého nie :)