Mám 21 rokov, a už dlho rozmýšlam nad laserovou operaciou očí. Nechcem do toho skočit naslepo, rád by som počul vaše názory, dobré prípadne zlé skúsenosti. Otec ma odhovára a očný lekár povedal že by som mal radšej počkat kým doštudujem. Ale to môžu byť daľšie 3 roky... btw mam cca 3,5 Dioptrie na oboch očiach
Laserova operácia očí
dobrý den mám na predaj kartičku zo zlavou 500eur na laserovu operáciu očí(očná klinika ICLINIC )BA alebo BB ku každej operácií zdarma mob.telefon Lenovo platná do 30.4.2017
s ocami to nieje sranda :( ja som teraz na odporucanie kamaratky bola na OCT vysetrenie v blave to robia v excelens , co mi vysvetlovali tak je to podrobnejsie vysetrenie oka, nemaju toto zial vsade, vela ochoreni nieje poznatelnych az ked to je v hranicnom stave, preto to netreba nechavat len tak
matelko, na tvojom mieste by som ešte počkal pár rokov, ale ak sa rozdhodneš ísť užívaj potom občas vitamíny ,,Ostrovidky" alebo ,,Ocutein forte", jedz vela zeleniny obsahujúcej luteín (paradajky, listovú zeleninu) odšťavuj si mrkvu, oči dlho nenamáhaj pri počítači, po každej hodine čítania či pozerania si sprav 10 minút pauzu, skrátka staraj sa o oči, oni sa ti odmenia ostrým zrakom :)
Marion to ti neviem povedať, ale v Ružomberku sa pozeráme po Spinne. Neviem či je to tá istá čo aj ty myslíš :)
misicka333 ešte by som rada vedela, že ako to je s videním po zákroku počas prvých dní, kedy bude môcť fungovať tak že normálne? Že bude môcť pracovať, šoférovať?
ja som podstupila operaciu zeleneho zakalu, vobec som o tom nevedela, sice nejake priznaky boli ake zacervenanie bolesti, no pripisovala som to hlavne tomu ze dlho pracujem a mam to z pocitaca. kamaratka mi odporucila excelens kliniku, na tieto veci je asi najlepsia v ba, doktory profesionalny, vybavenie fakt spickove
Koceny uz davnejsie som sa pytala tu na tento zakrok, odvtedy sa nejake veci zmenili ale moje trapenie zostalo. Uz som na 80 percent rozhodnuty ze sa dam na tento zakrok len si neviem predstavit ako to cele prebieha a ako dlho ten samotny zakrok vlastne trva?
Raddii v Ružomberku? Tak je len jedna klinika nie, čo robí laserové operácie tohto druhu, či sa mi to len vidí? Lebo nepoznám tam nejako viac kliník len jednu, čo som videla aj billboard keď som išla cez RK :) či?
misicka a bolo veľmi veľa vecí čo ho po zákroku trápili? :-) či tak normálne prvotné problémy ktoré zákrok sprevádzajú? Niekedy niektoré problémy až príliš nafukujeme :-D
Raddii ved ak by si chcela vediet nieco ohladne pooperacneho zotavovania, kludne sa mi ozvi :) viem o tom viac nez dost kedze som to mala doma a viem o kazdej jednej veci ktora po operacii mojho draheho trapila. Takze kludne :)
Raddii ale veď to je fajn že už aspoň takto ste sa pohli, že ste zúžili výber. Podstatné je sa tomu povenovať a zistiť si veci ohľadom kliník, ktoré ste vybrali. Poprípade nič nedáš za to keby ste tam išli aj na konzultáciu ;)