Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
iriska, o pocitoch Ti napíšem v mailíku, tu nemôžem, veď vieš:-( Tak bežkaj na bus, aby si ho stihla. Viac v mailíku, pá pá, držkaj sa, opatruj sa! A pekný dník.
mishi,kedykolvek,ved prave idem prec,tak citat budem vecer.pohodka.ja sa citim kadejako,vcera som bola na up.nic mi neponukli.len sa prejedam,to je zle.a ty? ako? myslim ze mozno aj lepsie? DUFAM!!
iriska, tak som dnes bola povedať, že tú abosolventskú prax berem, takže vo štvrtok môžem nastúpiť ako LABORANT. Zatiaľ taká brigádička, lebo sa musím učiť do školy...Viac Ti napíšem v mailíku. Nebude Ti moja vadiť, keď Ti ho pošlem až večer? A ako sa cítiš?
hej,mishi,som,ale zachvilu pojdem na bus.tak ako si mi dopadla?
iriska, si tu?
mishi, mas mail.krasny dnik.
Vy maskrtnice male, presne tak to ma byt :o).
Kiky,
tak ja pozeram, ale mam pocit, ze ta celkom normalna komunikacia s ludmi okolo Teba, a teda aj z videnia znamym zo zastavky - Ti fakt prospieva. Drz sa, moja.
Kika,aj ja som dnes mala Milu:-)a fajna bola
misha: joj ja som taká smutná že sem už nepíšeš..rada som si čítala tvoje správy lebo tvoje pocity sa často zhodovali s mojimi..škoda...
dneska som toho chlapca opäť stretla na zastávke..znova som sa prihovorila..ale neviem..on si asi myslí že ho otravujem..neviem..
dnes som mala opäť sladkosť neviem či poznáte ale volá sa Mila..uplne celý deň som mala na ňu chuť..viete ako dlho som nemala skutočné sladkosti?A nemala som výčitky!!!
iriska, Alti, máte mailíky..
Kiky, krásne Ti to ide, pokračuj, neprestávaj!