Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

forever?

ahoj, ja to nedokazem. prepacte...
myslela som si, ze sa to da, da sa to, ale nie u mna. ja som zla, ja nemam pravo byt vesela, stastna.
aj tak, zelam vam vsetko dobre. majte sa pekne

misha

igriska, ajoj..som tu len na skok, idem pozerať tv, trošku sa odreagovať..ak chceš, daj mi mailík, napíšem Ti na mailík..(ak ho sem nemôžeš písať, napíš mi na Misenka85@atlas.sk.) Pá, maj sa peknučko.

igris

ahoj mishka, snad mi odpises ak nie, nic sa nedeje, ja nevidim problem v tom ze sem pises a mozno si to tvoja mama cita. Bud velka a postav sa tej protive ppp!!! Zijes svoj zivot, tvoja mama ho nezije za teba, je to na tebe! a namalo som pocit s teba ze by si to nezvladla. takto zabijes jednou ranou dve muchy. Zvitazis nad tou chorobou a dokazes mame ze si uz vies poradit sama , nech ta akceptuje :)

Alternativa

Mishka,
verim, ze nepadas kdesi hlboko. Lebo sa mi nepaci, ze vraj kdesi-cosi pises, co si tu uz mala jasne, ze nechces. Myslim, ze my vieme o com hovorim, hoci to znie divne. Moja, nedovol vratit sa spat, ani par krokov, ved to by bola obrovska skoda. Dufam, ze psychologicku nerusis - mas mail. Drz sa.

Alternativa

Vies co, Kiky, skus si nemysliet nic. Ved je Ti prijemne s nim porecnit, pozriet sa do oci, tak to vyuzi, ak je prilezitost. A nenahovaraj si nieco, ale snivat mozes, ved to je uzasne :o). A bud prirodzena, smej sa pri nom, nehraj ziadnu "umelinku", bud sama sebou. Presne taka, aka si, lebo si fakt fajn :o). Drzim Ti palce vo vsetkych "bojoch".

kiky

avinka: on tento rok maturuje..ja neviem čo si mám myslieť, tak ale keď sa spolu bavíme vždy mi kuká do očí..ale nechcem si nič nahovárať aby som nebola sklamaná..

avinka

avojte:) iris,presne tak,aj ja ked som prestavala jest,som si to vobec neuvedomovala.mala som v hlave len chudnut chudnut chudnut.tiez som vlastne nevedela,ze som sa dohnala az k anorexii.az neskor mi to doslo,ked som uz mala dost problemy.. ale dnes mam daky blby den.citim sa zle,pripadam si najtlstejsia,najskaredsia..ach boze:/ vsetko je cierne.. ale vy sa drzte,vsetky vas pozdravujem.aspon ze ten Bača ma drzi pri zivote:)))) :P
kiky..a vidis u neho nejaky zaujem z jeho strany,nejake tie iskricky v ociach a tak?:)vies lebo vacsinou to byva tak ,ze chlap chce byt lovec,ale pokial ma tiez 15 rokov..tak sa moze hanbit.ale skusaj dalej,tak nenasilne,mozno sa z neho nieco vykluje:)drzim paste:-))
misha,hej xybas nam tu:) este pozdravim nasu alternativu,aj anke shojky:) inac som uz ako tak zdrava,tak aspon ze to:) a ja som dnes mala makove sulance....ale je mi dako divne.. zatial papa dámy:)

iris

mishi,este dodatok k mailu:vtedy mi mama hovorila.jedz,lebo to pojdem povedat doktorke...a podobne. a ja som si pomyslela: to co si pojde robit hanbu s takou infoškou?ved co koho do toho ako si ja jem.vobec som netusila,ze PPP existuje.ani to vtedy nebolo tak rozsirene,preto som len prevratila oci,ze co jej take hluposti chce ist hovorit.ved som aj chcela usetrit na strave xi xi.fakt si to clovek nedomysli,kde to moze viest,lebo v zaciatku nema zamer stat sa anorektickou.