Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

igris

mishka :), myslim ze je to fajn ,z esem tvoja mamina zacala chodit, aj ked ta urcite vo vsetkom nechape , ale urcite ma snahu sa ti aspon priblizit a byt ti nablizku ked to potrebujes. Pisala som do tej maminovskej temi , ze by ste si mohli kazda pisat do tej svojej a bolo by to na vas ako sa budete navzajom tolerovat. Ozvi sa :)

kiky

baby toto sa sem normálne hanbim napísať ale ja normálne cítim ako mi trochu narástli prsia..síce len trošku ale teší ma to:)..konečne budem mať možno nejaké tvary..

Alternativa

PLAC vie byt ozdravny ale aj znicujuci. Preco? Uvolnuje nase emocie - smutok, strach, hnev.Ale nesmie prilis dlho trvat. Lebo sa meni na samoznicujuci prostriedok nasej sebelutosti. Vtedy stracame schopnost vidiet veci v realite, utapame sa v nekonstruktivnych myslienkach. Veru tak je to s tym placom...a treba slzy utriet, zhlboka sa nadychnut a povedat si "idem dalej, vsetko zvladnem". A tak to aj bude, vsak, dievcata?

leilei

vsetkym s akoukolvek ppp (anorexiou, bulimiou, kompulzivnym prejedanim) - v Bratislave mame svojpomocnu skupinu pre ludi s ppp. stretavame sa kazdy piatok o 17:00 na Frantiskanskom namesti 2, v Rade pre pomoc v socialnej praci. kludne mi zavolajte, ak niekto z vas chce prist 0903228728 Lenka

misha

iriska, môžem. Misenka85@atlas.sk, a rovno mi napíš, čo Ťa trápi, ťaží, bolí, hnevá, prečo Ti je dnes tak smutno:-(