Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

thesiamee

ja by som potrebovala zachranit moju mama. aj kazda dcera chce aby jej mama bola zdrava... ja som sa z ppp uz dostala (teda dari sa mi uz skoro 6 mesiacov), ale ona nie a ani velmi nechce. vynutila som si ze raz pojde kvoli mne k psychologicke. neviete mi nejaku poradit?

forever?

alti: no to asi ano. ten nick si pokojne skratte na fe..:)
ja raz chcem byt v pohode, raz chcem mat svoju krasnu anorexiu spat. je tazke si vybrat. pise sa to hrozne, cita sa to hrozne, ale inak nemozem.
anka: neviem, ako je to teraz s tebou, ale mozno tak nejak podobne. nikto nikdy nepochopi, ten kto to nezazil, ake tazke je bojovat proti ppp. lebo bojujete proti sebe, proti vlastnemu ja. proti vlastnym tuzbam a snom, ktore nachadzate tam, kde by ich nikto iny nehladal.

Alternativa

Jasne Forever? /joj, aj Ty mas taky dlhocizny nick :o)/. Ved ja Vas tu vsetky beriem tak trochu ako moje dcery - sem tam Vas "prefackam", snazim sa aj pohladkat :o). A kazda mama chce mat zdrave dieta, Tvoja tiez. A ja tiez :o)

forever?

anka: no, ja som si myslela, ze som v pohode :) aj ked, neviem, myslela som si, ze som silna a dobra, ze sa snazim, preboha, ze mam nejake problemy, tak to vobec nie:) ved vsetko bolo dokonale. skoro... to bola ta iluzia. lenze, postupom casu, som sa v tom zacala topit a nastupili tazke depresie a..vsetko. musela som pribrat..:( a vtedy som zistila, ze nie je vsetko take skvele, ze ja nie som taka stastna, ako som si nahovarala.

alti: zoberies ma za svoju dceru? :)to je mile, posielat dceru k psychiatrovi...

Alternativa

A placebo efekt Ti nenavodia antidepresiva, kedze naozaj vpyvaju na stabilizovanie nerv. sustavy. Inak, ja milujem prave ten placebo efekt, lebo bez liekov sa clovek vylieci. Kiez by existovala aj pre teba pilulka, ktora by v Tebe tento efekt vyvolala :o). Ale to pri PPP je prakticky nemozne spoliehat sa na placebo efekt.

Alternativa

Jasne, ze Ti rozumiem. A Tvoje obavy, co ked...co ako...su uplne zbytocne. Vies co, toto vsetko si mozes rozobrat so psychiatrom, urcite Ti da odpovede. Ale rada Ti poradim aj ja. keby si bola moja dcera, tak Ti poviem : "Ja na Tvojom mieste by som k psychiatrovi isla. Rozhodnutie je na Tebe. Preco si ten proces navratu ku zdraviu neulahcit? Ale dotlacit Ta k psychiatrovi nema zmysel." Takze to by pocula moja dcera :o)

anka

jaj,to je dlho a predtym si dako nevedela o co ide,ze si nehladala pomoc,alebo si sa bala alebo si si myslela,ze to nie je take zle...a teraz zrazu vidis,ze asi je