Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

zuju

som závislá na cokolade, za den a pol som ju zjedla v roznych kombinaciach tolko, ze mi je uz zle aj fyzicky. Nenavidim sa.

kiky

Alternativa:vieš keĎ som písala o tom chlapcovi z kostola?Ja som ho stretla včera na zastávke električky a prihovorila som sa mu!!!!Asi 20 minút sme sa rozprávali ale mám pocit že si myslí že som divná..veĎ chápeš ja som k nemu len tak prišla..bože srdce som mala až niekde v krku..
Včera som spala u kamošky a to asi nebolo fajn, lebo sme šli do kina a predtým sme si dali mliečny kokteil..a keĎ sme sa o desiatej vrátili z kina ona že kto si dá pizzu?A taká baba čo tam bola s nami hneĎ že ona chce a tak som si musela dať aj ja lebo som sa cítila blbo kebyže si nedám..to som už dávno nerobila- jesť niečo tak nezdravé a tak neskoro ale vieš čo?Aj keĎ to nebolo správne nemala som už taký pocit zúfalstva a nenávsiti k sebe keĎ som to dojedla..vlastne som na to ani moc nemyslela..lebo potom sme sa bavili a okrem toho mala som zo seba dobrý pocit že som sa dokázala prihovoriť tomu chlapcovi..

anyelik

som asi anorektička...bojim sa s tym niekomu priznat...mam strach ze to nepochopia...ja som si to nevnucovala ale prislo to a mam to...neviem co s tym mam robit..som v koncoch a uplnych...:(

Alternativa

Ahoj Kiky,
teraz trochu "podrazim" Tvoju maminu, ale kedze som psickarka tak skus prekonzultovat toho psika s tymto argumentom : Steniatko za par tyzdnov naucite vsetci spolocne uplnej cistote, takze v novom nebude uz nic pocurane. Noo, tak u mna by takyto argument asi zabral :o). Moj nazor na cvicenie som Ti povedala. keby si bola moje dieta, urcite by som Ta 2x{tyzden do fitka poslala. A hlavne, ked sa tam citis fajn + tie endorfiny + tvorba serotoninu ako hormony radosti. Len este poznamocka : ak tam pojdes, nevycitaj si to. Predsa dobrovolne nerobime to, co si potom vycitame. Snaz sa zit bez vycitiek, aspon v tom, co si sama urcujes. Pa

kiky

Alternativa:nikto mi to nezakázal ale asi by som nemala cvičiť keď vlastne potrebujem pribrať..ja neviem, ale aerobic ma baví máme super cvičiteľku ktorá stále žartuje takže sa tam aj nasmejem ale nie som nadšená z toho som tam šla..
Ale inak mi je fajn..len som trošku sklamaná lebo za dva mesiace sa máme sťahovať a prišla teraz taká možnosť že by sme mohli mať psa-sibírskeho huskyho ktorého by som ja strašne chcela ale museli by sme si ho zobrať už teraz lebo potom nebudú mať už mladé(a je aj lacný)..no a mama ho nechce dovoliť:(škoda

misha: ak by si niekedy chcela popísať aj so mnou tak kristyh@atlas.sk možeš hocikedy napísať..

Alternativa

Kiky,
preco si vycitas to cvicenie? To Ti niekto v ramci terapie zakazal? Totiz ROZUMNA pohybova aktivita je podla mna u PPP velmi potrebna. Ved cvicenim sa uvolnuju "hormony stastia", tak preco si ich nedopriat. A tiez pohyb potrebujeme k voli zdravej chrbtici, drzaniu tela, dobrej imunite, ale to Vy predsa viete. Uzi si vikend s kamoskou, pa.
Mishka,
co je s Tebou?

kiky

zase som to nezvládla a bola som cvičiť, už 2x tento týždeň...proste na mňa došla taká smutná nálada..že nemám chlapca a tak..teraz sa to už zlepšilo len som smutná že som sa neovládla..viete mala som sladký obed a to zohralo dosť veľkú úlohu..ale poctivo som olovrantovala a teraz aj budem večerať..
Ale zvládam to..zajtra pojdem zase pať ku kamoške tak si aspoň oddýchnem od školy a nebudem myslieť na blbosti..