Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

avinka

a prosim ta,mohla by si mi nieco viac napisat o tych zuvackach na travenie?kde ich kupit,ako sa volaju,kolko stoja atd:) dakujem:o)

avinka

no..ja som si dala aj polievku aj zemiaky a kura,som plnaa dufam ze dalej uz jest nebudem:/ musim si uvedomit ze to robim kvoli sebe,naco sa budem prezierat,aby som potom zase hladovala,potom sa opat prejedla azas hladovala? to nema zmysel ze?
ty ako miška? co ste obedovali?

avinka

a ja mam este plne brucho tych arasiiiidov:/ dam si asi zatial len polievku.. ubohy zaludok,co ja snim robim.. ty kedy jedavas,v akych intervaloch,kazde 4 hodiny?ranajky obed vecera anieco pomedzi to?

avinka

dobre ranko! ahojky,ano, vsetko co si napisala je pravda,uplne presne,bleda sucha plet,poskodene vlasy,nechty,bolesti hlavy,busenie srdca(raz ked som bola doma,ma tak pichlo pri srdci,ze som sa nemohla ani nadychnut,v klude som sedela a dufala ze to prejde)nemohla som spavat,bola mi zima,bola som k vsetkemu lahostajna,hlavne ze som chudla..
presne viem o com pises,lenze ja uz som za...vodou:)) asi:o)ved uz nie som vychudnuta,ja sa musim naucit jest,normalne a pravidelne,bez prejedania a opatovnych hladoviek.to je moj problem.
a inak vcera som to este dorazila okolo 2.v noci opat arasidami,takze asi tak..
a preco si nakoniec nesla?aj ja som taka lemra,ze nic sa mi nece:)) a co mate dnes na obed? asi kurca ze? bo to mavaju vsetci v nedelu naobed:DD

igris

ahoj mishka :), prajem ti pekny dnicek , som rada ze si rozhodla pokracovat v zacatom a aj ked obcas "nesplnis" svoje predsavzatia nic sa nedeje, ideme dalej :)
PS: rob veci pre radost

misha

Tie kolečkové sa konať nebudú, telíčko nakoniec nesúhlasí:-(...Tak nič...Ani neviem, či to malo byť pre radosť, alebo moje nutkanie, aby som spálila kalórie:-(

misha

Dobré ránko všetkým.
Alti, žiadny zeleninkový deň sa nechystá. Pokračujem v liečbe. Myslím, že takéto následky PPP mi bohate stačia, nemienim ich rozširovať!: rozbúrané vzťahy, psychický labilita, zlá imunita, zlý krvný obeh, depresie, stavy úzkosti, nekvalitné vlasy, nechty, zuby, škola, ktorá sa mi vďaka PPP predĺžila, xy zbytočne utratených tisíc- preháňadlá, lieky na chudnutie (ktoré aj tak nikdy nezaberali), bledá pleť, búšenie srdca, bolesti hlavy, podráždenosť, nervozita, plačlivosť, žiadne sebavedomie, neustála kontrola svojho tela, myšlienky na jedlo, problém jesť teplé jedlá, pečivo, sladkosti, zlá schopnosť sústrediť sa, únava, výčitky, kolísanie nálad, kolísanie hmotnosti, zápcha, PPP mi ukradla moju vnútornú krásu, kedysi som mohla jesť hocičo a nepribrala som, teraz viem, že keď sa najem o trochu viac, že si to telo veľmi dobre pamatuje a všetko sa mi uloží, neviem sa v spoločnosti bavit, smiať sa, vnímať pekné veci, izolácia....ďalej snáď písať nemusím, myslím, že to bohate stačí...
Alti, takže ráno som o 6h spapala activia jogurt a pol rohlíka s džemo. Bruško je spokojné:-))) Sľúbila som telíčku, že tak o 8h pôjdeme na hodinku športovať- kolečkové korčule:-)
Avinka,
tieto následky PPP Ťa ešte nepresvedčili, že by bol život krajší bez nejakej PPP?

avinka

ano..sice si schudla a bola si stihla..ale zaroven stratila svoje okolie ,lebo ta"izolacia".. a tvoj otec? moj otec si nic nevsimol,aj ked som schudla,iba si vsimol ze z chladnicky dako nic neubuda:)