Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

alti

Mishka,
este jeden dolezity moment pre Tvoju komunikaciu s kamaratmi /Pista, Igris, ja a dalsi/ v tejto teme: ideme v style FAIR PLAY. Cize myslienky musia byt pravdive, ziadne fikcie, aby to "pekne" vyzeralo. Lebo napr. mamina to vidi a ta sa oblafnut neda. Takze dohoda: ziadne prikraslovanie, piseme si pravdive informacie. Plati?

misha

alti, u nás jóga nie je, a ani v blízkom okolí:-( Tak strašne by som chcela už aj cvičiť, lenže stále sa na to necítim. Jem, ale stále som unavená. A máš pravdu! Dnes som si aj povedala, že namiesto preháňadiel si kúpim napr. nejaké vitamínky.
A to kura zjedla nakoniec mamkina kamoška- pred chíľou..takže zajtra si dám niečo iné..A žehlenie nie je zlý nápad:-) Pekný večer..

alti

Ahoj Avinka,
urcite sa tu s viacerymi porozpravas, niele s Mishkou. Ja osobne si chcem prejst v klude Tvoje myslienky, aby sme sa lepsie poznali :o). verim, ze sa pridas k Mishke a dalsim dievcatam :o).

alti

Klud, Mishka. Mame povedz, ze to kuriatko si zohrejes zajtra na obed. A to aj UROB. Potrebujes biele masko a z neho zarucene nepriberies. Tie bonbony nemusis, mame vysvetli, ze Ti ide o kvalitnu stravu a nie o priberanie z blboviniek. Ale to aj dodrz, lebo je to tak. Potrebujes VYZIVU, nie zbytocne vela cukru.

alti

Mishka, nic nerob nasilne, nic. Ak sa Ti nic nechce, tak telo potrebuje oddych, dopraj mu ho. A k rozhovorom v tejto teme - jasne, je to len moj nazor, nemusis ho akceptovat. Vychadzam hlavne zo vcerajska : odporucanie psychologicky nechodit do temy A.,b.- boj vyhras malo ciel, ze si nemas drasat nervy. Aj v tej teme najdes dost dobrych napadov. Ale KAZDA tema Ta moze uplne rozbit, kazda. Mishka, aby clovek pomahal inym, musi byt on sam psychicky na to pripraveny. V tejto faze bojujes o svoje zdravie a potrebujes na to vsetku Tvoju energiu. Nemas na rozdavanie. Neboj, dievcata najdu dobre slovo od citatelov tohto fora. Tukni si temy, ktore Ta zaujimaju, ale nevstupuj do rozhovorov typu "kolko vazis, nebojis sa, ze priberies, nezjedla si toho vela, atd." Verim, ze kamosky to spravne pochopia. Skus to, moze Ti to pomoct. Venuj sa len sebe. raz sa to zmeni, urcite a budes mat skusenosti, vedomosti, energiu na rozdavania :o). Pozistuj kurz jogy, je vyborna na psychiku, je vyrazne o spravnom dychani. No, nejaku korunku to bude stat, ale mozno to financne zvladnes. ved setrics na tych niciacich prehanadlach :o). A to tak bude, uz stale :o). Pa, idem zehlit.

misha

Práve mi tu matka nadáva, že som nezjedla na obed kura, teraz som odmietla hrozno, bonbóny z bonboniéry, kecá, že zasa blbnem s jedlom...Ach yo...Nikdy nevedela, ako to je s PPP, vždy to brala na lahkú váhu, tak teraz, keď budem robiť hocičo, aj tak nebude spokojná..nech ma nechá tak, nech mi dá pokoj..A práve teraz, keď mi není 100x dobre.

misha

Alti, veľmi Ti ďakujem. A na tú prechádzku by som aj išla, len nič sa mi nechce..vôbec nič..Bola som sa o 16h prejsť, ale vôbec sa mi nechcelo..A áno, dnes bol pekný deň, aj s tým jedlom:-) A tie Tvoje dých. cvičenia robím niekoľkokrát denne:-)

Alternativa

Mishkaaa, supeeer. Vidis, pomalicky sa to hybe k lepsiemu :o). Tesim sa s Tebou. Pravidelne vyprazdnovanie je velmi dolezite. O rupani nervov som Ti uz pisala, je to normalne a trochu to potrva. Ale bude sa to zlepsovat. K vlaknite ti urcite napise Pista, Igris. Ja Ti chcem trochu opsychologii pri liecbe PPP. Igriska Ti to napisala, rob vsetko pre radost : pohyb, jedlo, denny program, vsetko. Netrvaj na tom, ze to musi byt to alebo ono, co zjes. Jasne, ze spravny vyber Ta rychlejsie posunie dopredu. DOLEZITE : nenechaj zaludok, telo pocitit hlad. Zahryzni si nieco skor, ako celkom vyhladnes. Preto treba jest 5-6x denne. Dnes bol nadherny, vsak? Aj o pocasi, ale hlavne o Tvojom zabojovani :o). Pa, drz sa aj vecer. A nervy predychavaj hlbokymi nadychmi a vydychmi, chod sa prejst.