Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

misha

Alti, zlomilo ma to, že som dnes pravidelne jedla, aj zakázané veci, a o 20h som znova jedla! Načo som teda jedla cez deň? Mohla som si hladovať:-( Nemám preháňadlá, nemôžem zvracať...Zasa ten neovladatelný plač..Už nechcem nikdy to jedlo v bruchu:-(

Alternativa

Mishka, co sa deje? To ja som dozehlila, ale liecbu Ty neukoncuj. Neboj, skus sa z toho vyspat. Rano byva mudrejsie vecera :o)

alti

Babulka, nektarinka nie je v ziadnom pripade 2. vecera :o). Je to len trochu vitaminov, vlakniny a tekutin do pitneho rezimu. Ozaj, popijas vodicku?

alti

Neusudila som to, v ziadnom pripade. Ale mozu byt rozne chvile...aj tie treba pomenovat a ist dalej. Ved aj my dve vieme, co dokaze PPP. Naozaj som to nemyslela ako obvinenie, ale len ako vymedzenie pravidiel :o). Lebo net znesie vela. Ale to nemoze byt cielom, ked chces byt zdrava. Vsak, moja?