Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

misha

Preháňadlá? To je čo?:-) Alti, lenže na čo tam vlastne teraz pôjdem, keď jem? Chcela som zostaviť jedálníček, ale...Veď sa budem hanbiť, keď jej poviem, koľko toho pojem:-( sama sa bude čudovať, načo som tam išla..

Alternativa

Ja som tu tabletku pochopila - ze na spanie. Ved prehanadla uz nepoznas, dobre? Aj to je vyrazny krok k zdraviu.

Alternativa

Jasne, ze pojdes. Ponuka sa Ti predsa dalsia odborna pomocna ruka. Tu sancu NESMIES pustit. /neviem robit vykricniky, dala by som ich tu 100 :o)/. A potom mozes sem napisat dievcatam, co Ti odporucila. Kazdemu sa to zide. Pozorne pocuvaj, zober si aj papier a rob si poznamky. A hlavne nemaj z tej navstevy dietologicky zajtra nervy. Je to pomoc a tak to ber. Chod tam, aj ked budu furiky padat :o). A teraz fakt sup, sup do postielky :o)

misha

A myslela som tabletku na spanie..že som si dala...A to vzdanie sa je také iné...akoby to nemalo už takú silu...Cítim niečo, že aj tak zajtra budem pokračovať...ale niečo vo mne nechce..Neviem si predstaviť, že by som to len tak vzdala..

misha

Alti, to bolo také pekné...Umyla som si tvár, odlíčila oči, užila tabletku a pôjdem ešte do sprchy..
Vieš, zajtra som objednaná ku dietologičke, ale teraz neviem, či tam mám vlastne ísť..

Alternativa

Uz som bola aj s havinom na poslednej rychlej obchodzke. Ak uz lezis, nevadi, precitas si zajtra. Podme spolu pouvazovat:
Obe zvacsa hovorime to iste: PPP nici a treba sa jej zbavit. Krasne si zacala. Prichadzaju krizy, ked mas chut vsetko vratiti spat - tucna tvar, velke prsia, zadocek...moja, to je ta neobjektivita, ktoru Ta naucila ta hnusoba PPP. Keby Ta to nebola naucila, tak nema sancu Ta nicit. Hoci Ta nevidim, viem, ze si este stale prilis chuda. A hlavne nie si stastna. A mozes byt, musis sa tej hnusoby zbavit. Nebude to zo dna na den, musis byt trpezliva a hlavne tvrda voci sebe. Len tak tu svinuchu porazis. Mas za sebou perfektne zvladnute hodiny boja, z toho sa tes. nemysli na to, ze si cosi vecer pokaslala. Nic si nepokaslala, to ta hnusoba sa Ta chce urputne drzat. Tak jej dokaz, ze u Teba nema sancu. S tou tabletkou - vies, ja nie som zastanca piluliek. Ved jednu si si dala. Tak si lazkaj a rob to dychanie :o). No, a mozno sa aj pousmejes, ze to dychanie je moja specialitka. Takze vezmi to tak, ze s kazdym nadychom Ti posielam dobru energiu a vydychom si povedz : vsetko zle ide zo mna von. A dychaj, dychaj,...az pride snicek na ocka. Pa

misha

Alti, asi by som si mohla dať ešte jednu tabletku na ukludnenie..A je čo prepáčiť!..Aj Tebe dobrú nocku a krásne sníčky..Pá

misha

Alti, tak idem do tej sprchy...dám si tabletku na spanie, pustím si CD a lahnem si do postele...Prepáč...Dobrú noc..