Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

avinka

ahojko,len ta pozdravim.:)a mozes mi prosim povedat,co sa vlastne prebera u tej dietologicky?ona ti zostavuje jedalnicek?
ide ti to pekne.inak sa mas ako?:O)

misha

zúfala, a bola si už s tým u lekára? Ten by Ti určite pomohol, urobil by Ti vyšetrenia a zistil príčinu...Ale možno žiadna nie je:-)...Možno máš len veľa pohybu a papáníčko spáliš, alebo máš rýchli metabolizmus..

zufala

cavte, pomozte mi prosim ako ma pribrat netrpim anorexiou ale chcem moooc pribrat mam len 160 cm a 44kg..mam skoro 18..jem dostatocne monozstvo...uzivala som aj injekcie B12, tablety B12 a pangamin nic mi nezabralo...pomoooc

misha

Ahoj Alti..K tej dietologičke nejdem, pôjdeme do Čiech nakupovať potraviny, chcem si kúpiť aj nejaký pulóvrik...Preobjednám sa...
O 10:30h som zjedla 2 tmavé rohlíky a jogurt activia!!!! Doteraz som plná, ale dúfam, že sa to vyplatilo, a večer nebude telo zasa hladové!!! Výčitky sú...A dnes som bola zasa na wc:-) Tak ma to zasa potešilo...Pred chvíľou sme prišli s mamkou z mesta, zasa som mala ten nepríjemný pocit na ulici kvôli postave...Ale snáď sa to bude už len lepšiť...A plánujem si dnes kúpiť ten nápoj activia, dám si ho na večeru.
Alti, ďakujem, že si ma včera podržala..A prepáč, že som taká protivná:-(

Alternativa

Nechaj to na nu, co Ti zaradi. Mozes to prebrat s Pistom. A nakoniec, urobis si, ako chces. Dufam, ze rozumne.

misha

Alti, ale ja sa nehýbem!....nepracujem, nemám školu...Viac by som jesť nemala..Ona mi tam určite zaradí teplé jedlo, pečivo:-(...už bežkaj, aj ja idem, dobrú nocku..Páááá

Alternativa

A potrebujes pocut od odbornika, co je zdrave. Hlavne to musi pocut a citi ta svinucha PPP, ze to myslis s tym bojom vazne. A Tvoja hlavicka-makovicka tiez, aby Ti nerobila take problemy ako napr. dnes vecer. Ked jeme zdravo, telu nic nehrozi. Ani nezdrave priberanie.:o)

Alternativa

Mishka, ved jej povies, ze takto jes cca 2 dni. A popros ju o vytypovanie potravy, ktora je vhodna pri PPP. Neboj, nebudes u nej prva na konzultacii, dietologicka to zvladne. Ty len POZORNE pocuvaj. A este nieco: to, co jes tieto 2 dni, je vyborne z pohladu Tvojho nicnejedenia. Ale stale to nie je plnohodnotna strava pre zdravo fungujuceho cloveka. Cloveka, ktory pracuje v skole alebo v praci, ma zaujmy, stretava sa s kamaratmi, vie sa tesit, smiat, atd. Takze pokojne, tu konzultaciu potrebujes. Nic Ti tam nehrozi. Uz fakt idem na usko, lebo mne o 5.00 rapoce budik. Pa