Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

forever?

ehm, s tym priatelom ,to je tazke. pretoze s mojim terajsim "priatelom" to je rovnake, ako u teba. on o tom vie, ale nic s tym nerobi. a mna to mozno aj trosku boli, ked vidim, ze mu na tom nezalezi, tak si len poviem, ze som k nicomu a do acka sa dostavam coraz hlbsie. kolkokrat som sa mu to snazila vysvetlit, zdovodnit preco..ale bud nechcel alebo nemohol pocuvat. myslim si vsak, ze kto iny by to mal vediet, ak nie tvoj partner? ved logicky je to osoba k tebe najblizsia, nie? alebo by mala byt...

ja-tiež?

Mám priateľa, ktorý to vidí ako sa stravujem. No jemu presne toto povedať nedokážem, že potrebujem s tým pomôcť. Prečo vo mne niečo také prepuklo?

ja-tiez?

takto nejako to je aj u mna, akurat, ze tie casove obdobia su trosku dlhsie.. zdoverila si sa s tym uz niekomu? mas niekoho, kto by ta "donutil" ? kto by nad tebou dozeral? lebo, aj ked to znie smiesne, je to dolezite.

ja-tiež?

plačem keď to čítam...
Mám problémy s jedením už pár rokov. Neviem jesť \"normálne\". Momentálne mam stav \"žrania\", ktroý trvá už 3 týždne, zatiaľ mi je takto fajn, v hlave si ale uvedomujem, že to nie je fajn, no aj tak v tom pokračujem ďalej. Viem, že pride opät stav, keď nezjem cez deň skoro nič alebo vôbec nič.... a budem sa cítiť fajn. Budem sa páčiť sebe a budem spokojná ako chudnem 5 kil za 10 dní. Pootom opäť nastane akýsi zlom - možno podnet k tomu, aby som sa opäť nastavila na režim \"žrania\".... Neviem si nájsť to, to čo je medzi tým. Neviem, čo sú to raňajky, riadny obed...
Ale ja viem, že robím hlúposť, no jednoducho si neviempomôcť, za tým všetkým je moje telo - ono si to takto žiada ...
POMOC, nechcem to už takto ! Mám z toho depky.

forever?

myslis tie ibalginy? neboj sa, nic nie je take tmave, ako to vidis v tej najhorsej depke. viem o com rozpravam. a maju ta radi, to si len zbytocne nahovaras, aby si si sama pred sebou mohla vyhovorit svoje excesy. nezdochnes! este musis urobit na tomto svete nieco dolezite. a zda sa ti, ze si uz nieco take urobila? ak nie, tak nerob sprostosti a neuvazuj nad sprostostami. pa

misha

forever, nehnevaj sa, idem preč...
Je mi napiču- posrala som čo sa dalo- nemyslím dnešné jedenie..keď zdochnem, naši nebudú mať aspoň kvôli mne výdavky...Zas mi tu všetko vyčítajú...

forever?

ja sa ospravedlnujem, ale odhliadnuc od toho minima kcal, je to svinstvo:))))) mala som ale tu zeleninovu, tak som sa mozno mala trafit do inej. to som ale alibista, co? :)